2005
14:04 19.042016

На Тячівщині демобілізовують прикордонників

Життя 2073

dps25 березня 2016 року Президентом України був підписаний указ №115/2016 «Про звільнення в запас військовослужбовців військової служби за призовом під час мобілізації, на особливий період, призваних відповідно до Указу Президента України від 21 липня 2014 року №607 та під час першої черги часткової мобілізації відповідно до указу Президента України №15 від 14 січня 2015 року.

Тож з кінця  березня  триває звільнення в запас військовослужбовців й у прикордонному відділі «Солотвино».

Як зазначає заступник начальника по роботі з персоналом відділу ПС «Солотвино» Сергій Басанець, наразі 80 % таких військових вже звільнено у запас. До кінця цього тижня й решта (20 %) мобілізованих покине лави прикордонної служби. Загалом, мобілізовані бійці складали 30% особового складу відділу.

Відтак, на прикордонників, що служать у підрозділі за контрактом, тепер лягло більше роботи. Однак військові не відчаюються. Кажуть, що готові до навантажень й не бояться труднощів. І за останній місяць справно виконують свою роботу. А результати їх діяльності говорять самі за себе. Адже впродовж місяця солотвинські «зелені берети» вже вп’яте зафіксували та протидіяли спробі перевезення через кордон контрабанди.

Крім того, невдовзі лави прикордонної служби поповнять призовники. У прикордонні підрозділи їх розподілять вже у червні.

Л.Білака для Tyachiv.com.ua

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах