18568
16:41 29.102016

Австрійські благодійники подарували закарпатським медикам спецодяг

Життя 3147

1-1Днями до закарпатських лікарів екстреної медичної допомоги в Ужгороді завітали представники міжнародної благодійної організації «Полум’я миру» з м. Вена (Австрія). Це вже не перший візит благодійників, раніше, за їх сприяння, в області проводились навчання майбутніх українських інструкторів-парамедиків за євростандартами. Нині ж, вони передали гуманітарну допомогу у вигляді спецодягу для працівників «швидкої». Делегація ознайомилась з роботою станції екстреної медичної допомоги в Ужгороді, поспілкувалась з керівництвом та працівниками.

Очолював делегацію координатор проекту на Україні Зігфрид Вернбахер. Організація «Полум’я миру» була утворена більш як 10 років тому однією з наймогутніших монарших династій родиною Габсбург- Лотрінґен та має свої представництва у більш ніж 70 країнах світу. В Україні функціонує поки одне посольство «Полум’я миру» і знаходиться воно в Ужгороді.

Під час візиту Гельмут Кінг, керівник загону «К-ZUG XXI» федеральної землі Форальберг (Австрія), ознайомив закарпатських колег з особливостями підготовки парамедиків та лікарів в Європі.

Іноземні гості наголосили, що їм надзвичайно цікаво співпрацювати із закарпатськими медиками і запевнили, що це не остання їхня допомога і вони відкриті як до спілкування, так і до надання допомоги у покращенні як практичних навичок, так і матеріально-технічної бази закарпатських медиків екстреної медичної допомоги.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах