18446
14:02 28.102016

Географічний факультет УжНУ обрав Короля й Королеву

Життя 7493

26 жовтня в палаці дітей та юнацтва розпочався сезон визначення найкрасивіших дівчат та хлопців Ужгородського національного університету.

dsc_3328

Першими серед факультетів УжНУ коронували своїх «найпрекрасніших» географи.

Уболівати за фаворитів прийшли не тільки студенти географічного, а й колеги з інших факультетів.

Перед початком конкурсу до студентів звернулися Мирослава Лендєл, проректор УжНУ та Іван Калинич, декан географічного факультету. Також було представлене журі, де почесне місце зайняла Аліса Конончук, «Міс УжНУ 2015».

dsc_2995 dsc_3007

Після оголошення організаторів та спонсорів заходу, яких, до речі, було аж вісім, відбулося представлення пар-учасників конкурсу «Міс та Містер географічного факультету 2016».

Усього відбулося чотири «виходи» пар. Під час першого красуні представили вишукані вечірні сукні від «Богині», а ведучий представив самих учасників. Тож пара №1: Крістіна Мартін та Іван Салей, №2:крістіна Шекула та Тарас Ціпіньо, №3: Надія Соскида та Ярослав Фіялковський, №4: Ірина Цімбота та Василь Гайдук, №5: Іванна Дуркот та Богдан Бабинець й наприкінці та не в останню чергу пара №6: Галина Дурицька та Адам Кружель.

У прекрасних вечірніх сукнях, наче Богині, дівчата пропливали по сцені, невпевнено тримаючи попід руку свого кавалера. ведучий тим часом розповідав про навчання та захоплення учасників.

dsc_3039

Другий «вихід» відбувся у стилі «Кежуал». Хто не був знайомий з цим стилем одягу, склав неоднозначну думку про нього. Look претенденток на корону був неоднозначний. здавалося, що одяг декому з них був замалий. Можливо, дівчатам варто було обрати інший стиль чи то представити свій власний образ. Проте хлопці виглядали сучасно та стильно, що в деякій мірі відволікло від вигляду дівчат.

dsc_3172

Під час цього дефіле відбувся інтелектуальний конкурс, який більше був подібний до «розігріву» перед зйомками передачі «Розсміши коміка». От до прикладу: «Як називається підвісна сітка для відпочинку?» Відповідь учасника: «Гамак». «Який гамак?» – питає ведучий. «Той шо ся хлипає», – із серйозним обличчям відповідає юнак.

dsc_3174

Третє дефіле було в образі байкарів. Дівчата з чорно-білими прапорами та в шкіряному «прикиді» демонстрували свою фігуру, а чоловіча половина з’явилася із шоломами. шкода, що не було байків, вони додали би шику до дійства.

dsc_3200

Між конкурсами відбулися вокальні виступи гурту «Little ice age», Вікторії Булеци, студентки факультету МПМБ, Олесі Мельник, студентки факультету здоров’я людини, Надії Піцур, студентки 4 курсу, яка декламувала вірш та Романа Вайнагій з творами для акордеону.

Остання поява пар на сцені також відбулася у вечірньому вбранні. До речі, вечірні сукні дівчатам зовсім безкоштовно надав весільний салон «Богиня». Студентка географічного факультету взяла на себе сміливість і написала електронного листа на адресу салону, зав’язалася переписка і власниця «божественних нарядів» погодилася надати дівчатам сукні. До того ж представила кваліфіковану допомогу у підборі образів для кожної претендентки індивідуально. Це була надзвичайно слушна допомога з огляду на дефіле «Кежуал».

dsc_3257

Після короткої, можна сказати блискавичної перерви було визначено переможну пару. Перед оголошенням та коронацією переможців розподілили інші номінації: серед дівчат – «Ніжність», «Оригінальність», «Чарівність», «Дружність», «Посмішка» та «Фото». Серед юнаків: «Мужність», «Артистичність», «Стиль», а останні три номінації однойменні із номінаціями дівчат. Традиційно визначили пару «Міс та Містер глядацьких симпатій».

Нарешті озвучили переможців. Титул «Віце-міс» географічного факультету виборола Крістіна Шекула, а її парою, «Віце-містером» став Адам Кружель. Корону «Міс географічного факультету 2016» одягнула Ірина Цімбота. Неочікувано «Містером» став Василь Гайдук, у якого безмежне здивування не сходило з обличчя ще протягом всієї фотосесії.

Тож географічний задав старт конкурсу, який традиційно проводять всі факультети вищого навчального закладу.

Софія ПЕКАРОВИЧ

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах