18410
21:33 27.102016

Волонтери ветеранських організацій Закарпаття закликають згуртуватися у важкий для держави час

Життя 2269

В Закарпатській ОДА відбулися збори обласного активу волонтерів Організації ветеранів України Закарпатської області. Участь у заході взяли голова Ради Організації ветеранів в Закарпатської області Іван Жиган, керівники волонтерських груп і центрів при міських та районних радах організації ветеранів.

01-1

Нині у ветеранських організаціях Закарпаття діють 964 волонтерські структури, де працює майже тисяча організаторів, понад 2 тисячі пенсіонерів і майже 5 тисяч волонтерів-дітей. Вони опікують майже 7 тисяч пенсіонерів і понад 2 тисячі дітей. Як зазначалось під час засідання, волонтери активно займаються збором та відправкою гуманітарної допомоги воїнам АТО, допомагають переселенцям зі Сходу.

Заступник директора департаменту соціального захисту населення ОДА Віктор Мацола від органів державної влади подякував волонтерам за їх самовідданість і значний внесок у цю потрібну роботу. За сумлінну працю, вагомий внесок у розвиток волонтерського руху, активну участь у громадському житті посадовець вручив Почесну грамоту Закарпатської ОДА голові волонтерської групи Хустської міськрайонної ради Організації ветеранів України Наталії Пойді.

Відзначено також переможців змагання-конкурсу серед волонтерів та організаторів-волонтерів, кандидатури яких подали міські та районні ради Організації ветеранів України. За досягнення у практичній роботі у поточному році кращих волонтерів ветеранських організацій нагороджено почесними грамотами Ради Організації ветеранів України Закарпатської області та матеріальним заохоченням.

Учасники заходу також прийняли звернення до владних структур, керівників підприємств, установ і організацій, підприємців, однодумців із закликом згуртуватися у важкий для держави час, надати максимальну підтримку тим, хто потребує допомоги та уваги. «Зараз, як ніколи, потребують опіки і уваги кожен ветеран Другої Світової війни, воїни АТО. Вони не повинні почувати себе забутими і одинокими. Наш обов’язок – підтримати їх і розповідати всім, особливо молодому поколінню, про їх історичний подвиг. Нехай відчують нашу любов і признання, нехай зігріє їх всенародна пам’ять», – йдеться у тексті звернення.

02

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
Всі новини