17332
09:24 11.102016

У школі на Іршавщині відкрили пам’ятник у формі книги

Життя 3016

fd97a34-pamyatnyk-u-siletskij-zosh-640x400Урочистості з нагоди відкриття нового пам’ятника у формі  книги в Сілецькій ЗОШ I-II ст. відбулися у четвер, 6 жовтня. Традиційно, захід розпочався із внесенням державного Прапора та під звуки Гімну України.

Директор школи Ольга Кельбас вітаючи учнів із відкриттям нового монумента відмітила, що людина знайомитися з книгами в ранньому дитинстві, і вони супроводжують її все подальше життя, допомагаючи отримати знання і розібратися з важкими життєвими питаннями, відкриваючи вікно в новий незвіданий світ.

Присутні насолодились віршованими та пісенними виступами на патріотичну тематику, яку підготували  учні школи.

Урочисто червону стрічку перерізали  голова райради, перший заступник голови РДА, Сілецький сільський голова Віктор Кузьма та директор Сілецької ЗОШ I-IIст. Ольга Кельбас. Після чого, священнослужитель сільської греко-католицької церви Покрови Пресвятої Богорордиці отець Михаїл Тернинко провів молебень та освятив скульптуру.

Звертаючись до учнів школи, голова районної ради зазначив, що встановлений біля сільської школи пам’ятник буде постійно нагадувати дітям про значення книги в житті кожної людини та виховувати в учнях справжній патріотизм.

Пам’ятник у формі книги звели з ініціативи дирекції школи та сільського голови за підтримки спонсорських коштів, повідомили в Іршавській РДА.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах