16731
18:18 1.102016

У місті над Латорицею співали «просто неба»

Життя 2438

img_5936

Сьогодні на центральній площі міста, близько 14.00, на імпровізованій сцені, можна було не лише послухати хорошу музику мукачівських виконавців, але й спробувати заспівати самому. Звичайно, якщо Ви впевнені у собі і розумієте, що голос дозволить виконати улюблені пісні вправно.

Концерт відбувся не просто так, а до Дня музики, який із 1974 відзначається 1 жовтня.

Відкрив концертну програму струнний оркестр під керуванням Сергія Добоша.

Вони вразили глядачів чудовим виконанням світових хітів різних епох. Також присвятили твір найкращій половині людства – жінкам . Для них талановитий оркестр виконав пісню «Танго», відому всім із кінофільму «Запах жінки».

Опісля кожен охочий міг взяти участь у арт-проеткі «Відкритий мікрофон», до участі у якому запрошувалися талановиті музиканти, вокалісти, які не уявляють свого життя без музики.

Зрештою центр міста перетворився у велику сцену, де грала чудова музика, враховуючи і класику, патріотичні та сучасні пісні.

Глядачам така подія дуже сподобалася, батьки знімали дійство на відео, а також робили фото. Дітвора також вподобала собі те, що відбувалося біля пам’ятнику Кирила і Мефодія, тому весело підтанцьовувала під ноти.

Зауважимо, що міжнародний День музики був заснований за ініціативою Міжнародної музичної ради при ЮНЕСКО і щорічно відзначається у всьому світі 1 жовтня.

Мета цього свята – це поширення музичного мистецтва у всіх ланках суспільства, а також реалізація властивих ЮНЕСКО ідеалів миру і дружби між народами, розвитку культур, обміну досвідом і взаємного шанобливого ставлення до естетичних цінностей один одного.

Іванна Бондарук, фото автора

img_5955 img_5957 img_5953 img_5946 img_5945 img_5943 img_5941 img_5939 img_5938

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах