99962
16:01 11.032020

Ужгородців опитують щодо будівництва підземного паркінгу на площі Поштовій

Життя 3414

Ужгородська міська рада хоче дізнатися думку мешканців міста щодо можливого будівництва підземного багаторівневого паркінгу на площі Поштовій. Паркінг має бути побудований в межах об’єму площі та зі збереженням наземної функції, як громадського простору.

Ужгород, як і більшість міст України, перевантажений транспортними засобами. Особливо гострою ця проблема є в центрі міста, адже саме тут зосереджені основні адміністративні будівлі, багато комерційних та освітніх закладів, але немає достатньої кількості паркувальних місць. Це, в свою чергу, призводить до стихійного паркування авто в непристосованих місцях та/або створює перешкоди для безпечного руху.

На офіційному сайті Ужгородської міської ради створено рубрику «Публічні консультації» (http://rada-uzhgorod.gov.ua/publichni-konsultatsiyi/), де до 25 березня можна взяти участь у голосуванні.

Ужгородців запрошують відповісти на запитання: «Яка ваша думка щодо будівництва підземного багаторівневого паркінгу на площі Поштовій?».

Варіанти відповіді:

1) підтримую

2) не підтримую.

Зробити вибір можна за допомогою ресурсу «Ваша думка» (https://vdmk.org/4469) або ж надіславши SMS (вартість – за тарифами кожного з операторів) на номер +38 (093) 177-00-35 такого змісту: «4469 пробіл і номер обраного варіанту».

Що таке публічні консультації? Це процес комунікації між органами місцевого самоврядування та громадянами (зацікавленими сторонами), за допомогою якого обидві сторони стають поінформованими про різні перспективи та пропозиції. Це інструмент, який надає можливість громадянам впливати на зміст рішень, які ухвалюють органи місцевого самоврядування.

Довідка. Всеукраїнська ініціатива «Активна Громада» – об’єднання людей та громадських рухів задля самоорганізації та участі у вирішенні місцевих проблем. Ініціатива створена в рамках діяльності ГО «ВГО «Інститут «Республіка». Проєкт «Задай курс владі» впроваджується за підтримки Національного Демократичного Інституту (NDI).

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах