98347
08:46 6.032020

Іршавські дитячі садочки йтимуть на літні канікули позмінно

Життя 3324

Нещодавно у відділі освіти міської ради відбулася нарада із завідувачами Іршавських закладів дошкільної освіти з приводу режиму роботи у літній період.

Про це повідомляється на сайті міської ради.

Нагадуємо, що за Постановою Уряду від 10 липня 2019 року № 694, яка набрала чинності з 1 січня 2020 року, вихователям закладів дошкільної освіти збільшено тривалість щорічної основної відпустки до 56 календарних днів (раніше відпустка вихователям надавалася у кількості 42 календарних днів). Це може спричинити певні незручності в роботі. У попередні роки робота дитсадків була налагоджена таким чином, що не було періоду, коли б не працювали садочки. Оскільки відпустки педагогам надаються, як правило, в літній період, це прямо вплинуло і на режим роботи закладів.

Також варто врахувати, що у травні, традиційно, у дитсадках міста проводиться свято випускників. А за бажаннями батьків всі дитсадки повинні почати навчальний рік 1 вересня. Тому при прийнятті рішень з приводу графіку роботи у літній період було враховано всі ці робочі моменти.

Тому у міськраді врахувавши все вищезазначене, завідувачами дитсадочків запропоновано наступний графік роботи закладів дошкільної освіти у літній період:

ЗДО №2 тимчасово призупинить свою роботу з 25 травня по 05 липня;

ЗДО №4 тимчасово призупинить свою роботу з 25 травня по 21 липня;

ЗДО №1 і №3 тимчасово призупинить свою роботу з 06 липня по 31 серпня.

Про тимчасове закриття закладів дошкільної освіти на час літнього періоду міський відділ підготує відповідний наказ.

Батькам, чиї діти відвідують садочки міста, рекомендовано на час відпусток вихователів у своїх дитсадках відвідувати працюючі заклади, повідомляє Irshava.News.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах