99552
14:28 2.032020

14 тисяч споживачів газу на Закарпатті використовують вайбер-бот

Життя 5128

Онлайн-сервіс Viber-бот на 7104ua дозволяє керувати п’ятьма особовими рахунками: цю опцію використовують більше 5% клієнтів ТОВ “Закарпатгаз Збут”.

За допомогою чат-бота 7104ua у Viber клієнти ТОВ “Закарпатгаз Збут” можуть передавати показання лічильника, контролювати стан свого особового рахунку і сплачувати за газ. При цьому споживач в рамках одного акаунту може зареєструвати одразу п’ять особових рахунків.

“Вайбер-бот, як бачимо з кількостей реєстрацій в останній період, є одним із найпопулярніших наших сервісів. Клієнти уже встигли оцінити переваги роботи у новому додатку та його зручність. У більшості сучасних людей телефон завжди під рукою. Їм набагато швидше передати показники через сервіс, аніж йти у Центр обслуговування клієнтів, або сплатити га газ онлайн, аніж йти у відділення банку”, — прокоментувала директорка ТОВ “Закарпатгаз Збут” Вікторія Томинець.

Нещодавно споживачі отримали ще одну нову функцію цього додатка — можливість завантажувати рахунки за газ у форматі PDF і відразу здійснювати оплату.

Приєднатися до 7104ua у Viber може кожен охочий. Зробити це можна, відсканувавши QR-код. Перевагами користування таким сервісом є, окрім іншого, можливість миттєвої оплати з будь-якої точки в режимі 24 години 7 днів на тиждень, відсутність черг, звітність, простота оплати, безпека грошових операцій.

Окрім Viber-у одним із найпопулярніших онлайн-сервісів залишається «Особистий кабінет» на сайті 104.ua. У цьому сервісі клієнт може написати повідомлення газовій компанії, замовити зворотний дзвінок Контакт-центру, завантажити і роздрукувати квитанцію на оплату газу, а також має додаткову вкладку “Доставка газу”. На сьогодні в «Особистому кабінеті» зареєстровано 84 тисячі клієнтів ТОВ “Закарпатгаз Збут”.

Пресслужба ТОВ “Закарпатгаз Збут”

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах