99526
09:03 2.032020

У селі Поляна, що на Закарпатті, встановили табло вимірювання швидкості. ВІДЕО

Життя 6743

У селі Поляна Свалявського району встановили табло вимірювання швидкості (радар).

З прийняттям Концепції комплексної безпеки, виконавчий комітет Полянської ОТГ розпочав активно впроваджувати заходи, які дадуть змогу суттєво підвищити безпеку у громаді. Першочерговими заходами, які вже успішно реалізовані, освітлення населених пунктів та освітлення між населеними пунктами, влаштування тротуарів, прочистка канав, берегоукріплення, зрізка аварійних дерев тощо. Безпека на дорогах є пріоритетним напрямком виконавчого комітету та депутатського корпусу. За короткий час збудовано та капітально відремонтовано десятки кілометрів доріг. Та виявилося, що по хорошій дорозі у деяких водіїв є бажання випробувати своє авто на швидкість. Це небезпечно. Особливо біля шкіл та інших місць, де є велика кількість пішоходів. Всім відомо, що у населених пунктах дозволена швидкість не може перевищувати 50 км/год. Найбільш небезпечною ділянкою визнано в’їзд до Поляни. З ціллю забезпечення дозволеного швидкісного режиму, та задля уникнення аварійних ситуацій, було придбано та встановлено на цій ділянці табло вимірювання швидкості (радар). Пристрій вимірює (фіксує!) швидкість автотранспорту з точністю до одного кілометру, про що водій візуально інформується, та у випадку перевищення дозволеної швидкості попереджує його надписом «СПОВІЛЬНИ».

Радар за допомогою програми фіксує швидкість, рахує кількість автомобілів які порушили швидкісний режим, накопичує та оброблює ці дані у виді графіків та таблиць, які дадуть змогу виконавчому комітетові приймати відповідні рішення. Та напевне найголовніше, це попередження для водія, що всіх чекають вдома живим та неушкодженим!

У пункті 2.3 «Заходів до Концепції комплексної безпеки Полянської ОТГ» вказано: «Вживати дієвих заходів до водіїв, які неодноразово порушують правила дорожнього руху». Відповідальним за виконання цього пункту визначено Свалявський відділ поліції ГУНП у Закарпатській області. Отже, Полянська ОТГ зробила важливий крок у дотриманні правил дорожнього руху на своїй території – перша на Закарпатті встановила Радар вимірювання швидкості. Водіям залишається не перевищувати швидкісний режим, а поліції вживати дієвих заходів до порушників, повідомляє Закарпатське РВ АМУ.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді говорили про потенціал міст України та Словаччини
18:13
У Мукачеві, у зв'язку з ремонтом, з 18 квітня по 1 травня обмежать рух автомобілів по вулицях Університетська та Перемоги
16:12
Громада Закарпаття співпрацюватиме із громадою Донеччини
15:51
Набір до патрульної поліції Закарпаття триває
15:31
Десятьом громадянам України обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави
15:19
На Закарпатті двоє підлітків вели до кордону чотирьох порушників
14:53
Міжнародна наукова конференція на факультеті міжнародних економічних відносин в УжНУ
14:43
У Мукачеві завершується прийом заявок на участь у конкурсі піаністів
14:20
Закарпатській судовій охороні провели практичне заняття щодо виявлення зброї
13:50
Задушив до смерті: ужгородець, якого підозрюють у вбивстві мешканки Київщини, перебуватиме під вартою
13:36
Всі новини