98855
09:58 16.022020

Свято триває: у Мукачеві говорили про "Формулу кохання"

Життя 3098

15 лютого, креативна молодь Мукачева та громадські організації міста, зібралися у Центрі громадськості та національних культур, для того аби поговорити про любов. Захід назвали – “Формула кохання”. Головна мета такого молодіжного арт-кафе – дати відповіді на ті питання, які турбують молодих людей.

Ведучими заходу стали керівник ГО ” Батьківський захист” – Олександр Соляник та волонтерка – Тетяна Гичка. Також до заходу долучилась Світлана Самойлюк – голова БФ ” Ціль: Щасливе дитинство” та ГО Молодіжний центр ” Арт – залежність”. За музичний супровід на заході відповідав гурт ” Ваш няньо”. У виконанні хлопців звучали власні пісні та відомі хіти, звісно, про ж про кохання.

Олександр Соляник працює в організації, яка вже 12 років функціонує на території України та допомагає підліткам розбиратися в собі і своїх почуттях. Чоловік каже, велику увагу в їх організації приділяють темі закоханості та статевому дозріванню. ” Ця тема важлива для молодих людей, бо часто вони просто не розуміють ,що з ними відбувається під час закоханості”, – каже чоловік.

Креативна молодь Мукачева у вигляді сценок показали присутнім стадії кохання,через які проходять ті , хто підкорився цьому почуттю. Інтерактив – важлива складова вечора, зазначають організатори. ” Арт – кафе побудоване на зрозумілій молодіжній програмі, це не якась суха лекція на тему любові, навпаки ми намагаємось максимально наблизити цю тему до реального життя”,- каже Мирослава Гичка.

Організатори кажуть, вечір ” Формула кохання” тільки початок, а відповідно на молодь і не тільки, чекають нові цікаві проекти.

Ірина Грабко

 

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах