98598
18:01 12.022020

Мукачівцям презентували волонтерський проект «Будуємо Україну Разом». ФОТО

Життя 3376

За словами волонтерів Закарпатського осередку “БУР”, головна мета проекту – це допомога родинам, які опинились у скрутному становищі відновити їх оселі. Локальні громади “БУР” розвиваються в усіх областях України. Кожного року до проекту приєднується дедалі більше волонтерів, і не тільки з України.

Волонтерка проекту Дарина Скиба розповідає: ” Ми працюємо з жовтня 2019-го року, а наш проект вже презентували в кількох містах Закарпаття, зокрема, в Сваляві та Ужгороді. Ми вже допомогли п`яти родинам зробити косметичний ремонт в їх домівках. Також родині з Чинадієва ми замінили вікно, оскільки взимку через перепад температур воно тріснуло та розсипалось. Коли ми завітали до цієї родини, зрозуміли, що люди, які тут живуть, дійсно опинились у скрутному становищі, вони не вживають алкоголь і ми переконані в тому, що вони не знехтують нашою працею. У нас є донори, які нам допомагають фінансово, це організація USAID, Львівська освітня фундація а також самі люди”.

Під час презентації волонтери розповіли про свою роботу, наголосивши, що приєднатись до їхньої команди може кожен. Окрім допомоги іншим, кожен учасник отримує можливість подорожувати і відкривати для себе Україну; знаходити друзів з різних куточків нашої країни та ділитися з ними досвідом, ну, і, звичайно, займатись саморозвитком.

Світлана КОМЛЄВА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах