98421
08:45 7.022020

Прийнято рішення не вводити карантин у школах Тячівщини

Життя 9945

Сьогодні, 6 лютого, у Тячівській РДА під керівництвом в.о. голови райдержадміністрації Михайла Полажинця відбулося засідання протиепідемічної комісії щодо ситуації із захворюваністю на гострі респіраторні вірусні інфекції (ГРВІ) в районі.

Відтак як було наголошено наразі за даними установи Тячівського районного державного управління Закарпатського обласного лабораторного центру МОЗ рівень захворюваності нижчий показника епідемічного порогу.

За останній тиждень рівень захворюваності дещо зріс, насамперед серед дітей шкільного віку.

За даними відділу освіти, в останні дні кількість відсутніх в усіх школах учнів складає близько 3-ох тисяч, однак при цьому до медиків звернулися близько 1000 осіб. Відвідуваність у садочках у рази вища і рівень захворюваності серед дошкільнят значно нижчий, ніж серед школярів.

Станом на 03.02. 2020 року зафіксовано 340 звернень в медичні заклади району із симптомами (ГРВІ), 04.02.2020р. – 367 та 05.02.2020р. – 293 випадки вірусних інфекцій.

Відтак на засіданні комісії сьогодні прийняли рішення, що наразі немає підстав для оголошення карантинних заходів. У понеділок комісія ще раз збереться для детального аналізу даних моніторингу щодо захворюваності і прийняття відповідного рішення, повідомляє пресслужба Тячівської райдержадміністрації.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах