98266
13:07 3.022020

Закарпатська обласна станція переливання крові продасть 280 літрів замороженої плазми

Життя 2656

Закарпатській обласній станції переливання крові депутати обласної ради дозволили реалізувати 280 літрів замороженої плазми.

Таке рішення вони ухвалили на 17–й сесії облради, а саме: «Про надання згоди Комунальному некомерційному підприємству «Закарпатська обласна станція переливання крові» Закарпатської обласної ради на реалізацію замороженої плазми».

Відповідно до чинного законодавства та листа Міністерства охорони здоров’я України щодо можливості реалізації закладами служби крові донорської плазми, не придатної для клінічного застосування, враховуючи звернення Комунального некомерційного підприємства «Закарпатська обласна станція переливання крові» Закарпатської обласної ради, обласна рада вирішила надати згоду обласній станції переливання крові на реалізацію замороженої плазми, що обліковується на балансі закладу, у кількості 280 літрів.

Директору обласної станція переливання крові належить забезпечити реалізацію замороженої плазми відповідно до вимог чинного законодавства України та проінформувати обласну раду, а кошти від її реалізації – спрямувати на потреби обласної станції переливання крові.

Контроль за виконанням цього рішення покладено на першого заступника голови ради та постійні комісії обласної ради з питань: законності, правопорядку, майна та приватизації, регламенту; бюджету; охорони здоров’я.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах