97464
10:00 18.012020

Культурно-мистецькі заходи в Мукачеві цими вихідними

Життя 2732

18 січня (субота)

12.00 год. – Мукачівський драматичний театр запрошує на улюблену казку дітей та дорослих “Правда про Курочку Рябу”. Цю казку, знає кожний: жили собі Дід та Баба, і була у них Курочка Ряба, і знесла Курочка яєчко, бігла Мишка, хвостиком махнула… що ще можна додати? Але у театрі усе набуває нових відтінків: і місце, і події, і герої… Тож цієї суботи дітки разом з дорослими матимуть чудову нагоду вволю насміятися, здивуватися, дізнатися багато нового та просто отримати гарний настрій від вистави.

17.00 год. – Мукачівський драматичний театр представить детективну мелодраму

Олександра Марданя

“КІШКИ-МИШКИ”, режисер-постановник: Євген Тищук.

“Це історія про вміння прощати, яке настільки необхідне всім нам сьогодні. Кілька годин з життя трьох жінок, протягом яких ламається звичний їм світ. Чи готові ми пробачити близьким підлість і жити далі? Відповіді шукатимуть героїні вистави.” Тривалість: 80 хвилин без антракту. Вистава російською мовою.

19 січня (неділя)

12.00 год. – Мукачівський драматичний театр запрошує діток на виставу «Трям, трям-привіт!». Незвичайна, музична казка, в якій головний герой – Ведмедик вигадує для себе і своїх друзів Тілімілітрямдію, чарівну країну, де всі всі вітаються «Трям», тобто «Привіт» і живуть щасливо. Маленькі глядачі, разом з героями казки поринуть у світ дивовижних історій та пригод.

15.00 год. – Талановита мукачівська поетеса та виконивиця пісень Марія Іваниця запрошує всіх поціновувачів поезії та музики на свій творчий вечір “Я не одна”. У програмі заходу звучатимуть авторські пісні та вірші, порадують виступами й колеги по творчості, також для гостей готують приємні музичні сюрпризи.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах