96911
15:47 25.122019

Перечинщина, Великоберезнянщина та Мукачівщина – з новими керівниками

Життя 4519

24 грудня в.о.голови Закарпатської ОДА Олексій Гетманенко здійснив робочу поїздку у Перечинський, Великоберезнянський та Мукачівський райони, де офіційно представив нових голів РДА, та вручив ключі від трьох новеньких спецавтомоблів, придбаних державою для сільських амбулаторій.

Керівник апарату ОДА Руслана Натуркач зачитала розпорядження Президента України про призначення нових керівників районів. Тож, Перечинську РДА очолив 28-річний Ігор Денисенко, а Великоберезнянську – 30-річний Ігор Шніцер.

Олексій Гетманенко у своєму вітальному слові побажав новопризначеним очільникам районів результативної роботи, співпраці між органами виконавчої влади та місцевого самоврядування для досягнення спільної мети – соціально-економічного розвитку районів. Посадовець також розповів, які пріоритетні завдання ставить обласна влада для розвитку туристичної сфери Перечинщини та Великоберезнянщини – це, насамперед, розбудова доріг місцевого значення. Для цього збільшено видатки з дорожнього фонду та передбачено кошти у сумі понад 400 млн грн. Відтак, автошляхи у напрямку з Перечина до Сваляви та Великого Березного до Ужка у 2020-2021 рр планують відремонтувати.

Зі свого боку, Ігор Миколайович та Ігор Романович подякували за довіру та підтримку, також поділилися зі своїм баченням розвитку районів, запевнили у налагодженні співпраці з керівниками організацій, установ, підприємств, активом районів, закликавши присутніх до конструктивних ініціатив.

Насамкінець робочої поїздки Олексій Гетманенко представив керівника Мукачівської РДА – 36-річного Олександра Радиша. Зал засідань був переповнений, понад дві сотні людей цікавило, серед яких і керівництво райдержадміністрації, райради, силових структур, освітніх закладів, організацій, підприємств, установ, представники громадськості і мас-медіа, як розвиватиме новопризначений голова їх район.

Тут також Олексій Гетманенко поділився про перспективні плани обласної влади на наступний рік, пріоритетом яких визначено ремонт траси Мукачево-Рогатин. Посадовець зазначив, що це найдовша дорожня артерія краю, яка приймає на себе переважну частину пасажирських та вантажних перевезень. Та наголосив, що ця дорога має велике значення для Закарпаття, як в розвитку економіки, так і туризму. Разом з народними депутатами, які представляють наш край у парламенті, обласна влада домоглася передбачити фінансування з держбюджету 1 млрд 700 млн на відновлення доріг в області, які відповідатимуть європейським стандартам.

Біографічні довідки:

Денисенко Ігор Миколайович народився 29 квітня 1991 року в м.Ужгород Закарпатської обл. У 2012 році закінчив Національну академію внутрішніх справ, м.Київ, «Правознавство», юрист. Проходив службу в органах внутрішніх справ Київського національного університету внутрішніх справ та в Головному управлінні Національної поліції у м.Києві. У 2017 році працював начальником відділу інформаційної безпеки департаменту безпеки публічного акціонерного товариства „Українська інноваційна компанія”. А у 2019-му – головний спеціаліст відділу претензійно-позовної роботи юридичного управління Головного управління державної казначейської служби України в м.Києві.

Шніцер Ігор Романович народився 12 серпня 1989 року в м.Перечин Закарпатської області. У 2011 році закінчив Ужгородський національний університет, «Облік і аудит», магістр з обліку і аудиту, кандидат економічних наук. Трудову діяльність розпочав у 2010 році на посаді провідного економіста відділу фінансів галузей виробничої сфери та розрахунків за енергоносії головного фінансового управління Закарпатської облдержадміністрації. З 2013 по 2017 рр – заступник директора з економічних питань Закарпатського територіального центру екстреної медичної допомоги, потім два роки працював старшим викладачем кафедри громадського здоров’я Ужгородського національного університету. З червня 2019 року до призначення головою Перечинської РДА працював заступником директора по експлуатації наземних споруд Закарпатського обласного комунального підприємства „Міжнародний аеропорт «Ужгород».

Радиш Олександр Ігорович народився 11 січня 1983 року в м.Київ. У 2005 році закінчив Ужгородський національний університет, «Міжнародні економічні відносини», магістр міжнародник-економіст, перекладач, а в 2012 році- Національну академію внутрішніх справ, м.Київ, «Правознавство», юрист. Трудову діяльність розпочав у 1998 році оператором персонального комп’ютера ТзОВ «Елтрейд ЛТД». З 2005 по 2010 рр – директор Мукачівської філії товариства „Український автомобільний холдинг”, з 2011 по 2012 рр – генеральний директор публічного акціонерного товариства „Закарпаття-Авто”, далі до 2018 року був тренером комп’ютерних курсів Міжнародного фонду охорони здоров’я та навколишнього середовища „Регіон Карпат”, підприємець.

Пресслужба ОДА

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
«Гуцулка Ксеня» та Остання ніч у Хусті»: театральні прем’єри Хустського театру в Ужгороді
12:05
Закарпатські митники виявили неточності у документах харківського бізнесмена
11:19
У Тячеві відбувся Форум, присвячений 10-річчю децентралізаційної реформи в Україні
10:20
Зарічанська громада знову зустріне Героя
10:01
Актуальне інтерв’ю з головою Закарпатської ОВА Віктором Микитою про ПП «Лужанка-Берегшурань»
09:43
Стало відомо про загибель жителя Виноградівської громади
09:21
Школярі Ужгорода упродовж місяця вчитимуться правильному поводженню із відходами, адже їх можна і необхідно перетворювати на ресурс
08:52
Дві прем’єри в Ужгороді презентує Закарпатський обласний театр драми та комедії
18:38
Патрульна поліція Закарпаття нагадує
18:29
У Мукачеві виявили нетверезого водія, який створював аварійні ситуації
18:22
Всі новини