96629
14:08 18.122019

Йосип Борто провів прийом громадян із особистих питань

Життя 3058

Сьогодні, 18 грудня, перший заступник голови облради Йосип Борто провів особистий прийом громадян. Розповісти про свої проблеми прийшли жителі обласного центру та різних районів Закарпаття. Серед них ‒ особи з інвалідністю, багатодітні матері, учасники антитерористичної операції та пенсіонери.

Зокрема, пенсіонерка з Ужгорода Марія Г. просила матеріальну допомогу на лікування доньки, що страждає на рідкісну хворобу й виховує двох діточок. Придбати необхідні медичні препарати сім’я не може, оскільки вони коштують надто дорого.

Інша жителька Ужгорода Олена І. ‒ для лікування брата – інваліда І групи. Йому у найближчий час потрібна операція на серці та ліки на післяопераційний період.

Наталія К. ‒ мама п’яти дівчаток, дві із яких ‒ на платній основі навчаються у вишах, просила матеріальну допомогу на придбання ноутбука для них. Адже для відвідування окремих занять, відповідно до нової програми навчання, комп’ютерна техніка вкрай необхідна. Родина не в змозі придбати його, оскільки багато коштів йде на оренду житла, оплату комірного тощо.

Традиційно Йосип Йосипович уважно вислухав кожного відвідувача та поділився власним баченням вирішення проблем. Відтак, усі питання із якими звернулися громадяни під час прийому, взяв на особистий контроль, з окремих – дав відповідні доручення працівникам виконавчого апарату обласної ради для вирішення, інформує Виконавчий апарат облради.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах