96154
14:46 11.122019

Відтепер всі судові установи в Ужгороді під захистом Служби судової охорони Закарпаття

Життя 10843

У трьох судових установах системи правосуддя сьогодні вперше урочисто заступили до виконання службових обов’язків співробітники територіального управління Служби судової охорони у Закарпатській області. Тепер у службових обов’язках відомства — забезпечувати порядок у п’яти судових установах в Ужгороді.

Сьогодні, 11 грудня, ще три судові установи системи правосуддя Закарпаття взято під охорону територіальним управлінням Служби судової охорони: Територіальне управління Державної судової адміністрації України в Закарпатській області, Закарпатський окружний адміністративний суд та Господарський суд Закарпатської області.

Спеціально до цієї важливої події 17 нових співробітників Служби судової охорони після проходження навчання та перевірки рівня професійної підготовки приступлять до виконання своїх службових обов’язків. Вони урочисто склали присягу на вірність українському народу.

На цьому посту вони офіційно замінили Національну гвардію України, керівництво територіального управління Служби судової охорони у Закарпатській області подякувало колегам за службу та пообіцяло і в подальшому спільно гарантувати цілковиту безпеку у закарпатських судових установах. Урочистий подарунок із символом Служби судової охорони на знак захисту закарпатських судових установ вручив начальник територіального управління Служби судової охорони у Закарпатській області Роман Мушак голові Закарпатського окружного адміністративного суду Сергію Рейті та голові Господарського суду Закарпатської області Оксані Ремецькі.

Начальник територіального управління ДСА України в Закарпатській області Олександр Кошинський відзначив, що тепер вже всі судові установи в Ужгороді — під захистом Служби судової охорони. Роман Мушак відзначив, що всі співробітники, які заступають до охорони судів, пройшли необхідне навчання і гідно нестимуть службу. “Ми зібрали у своїй команді фахових співробітників більшість із них — із колосальним досвідом. Решта пройшли дуже серйозну професійну підготовку. Ми хочемо налагодити дійсно тісну і плідну співпрацю населення і судових установ, тому дуже серйозно підходимо до підготовки наших кадрів”, — відзначив керівник територіального управління Служби судової охорони Закарпаття.

Нагадаємо, під охороною територіального управління Служби судової охорони у Закарпатській області вже перебувають Закарпатський апеляційний суд та Ужгородський міськрайонноий суд. Таким чином всі судові установи, що знаходяться в Ужгороді, уже під відповідальністю Служби судової охорони. Надалі перед управлінням стоїть завдання — взяття під охорону інших судових установ краю.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді говорили про потенціал міст України та Словаччини
18:13
У Мукачеві, у зв'язку з ремонтом, з 18 квітня по 1 травня обмежать рух автомобілів по вулицях Університетська та Перемоги
16:12
Громада Закарпаття співпрацюватиме із громадою Донеччини
15:51
Набір до патрульної поліції Закарпаття триває
15:31
Десятьом громадянам України обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави
15:19
На Закарпатті двоє підлітків вели до кордону чотирьох порушників
14:53
Міжнародна наукова конференція на факультеті міжнародних економічних відносин в УжНУ
14:43
У Мукачеві завершується прийом заявок на участь у конкурсі піаністів
14:20
Закарпатській судовій охороні провели практичне заняття щодо виявлення зброї
13:50
Задушив до смерті: ужгородець, якого підозрюють у вбивстві мешканки Київщини, перебуватиме під вартою
13:36
Всі новини