94834
12:58 20.112019

На Закарпатті відбулася поминальна панахида за полеглим командиром

Життя 4622

Сьогодні у міжконфесійній каплиці 128-окремої гірсько-штурмової бригади св. Димитрія Солунського, відбулася поминальна панахида за командиром 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади полковником Збройних сил України Євгеном Коростельовим, який був важко поранений під час обходу позицій на лінії взводних та ротних опорних пунктів і помер не приходячи до свідомості у Військово-Медичному клінічному Центрі Північного регіону 19 листопада 2019 року.

За особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі Коростельов Євген Володимирович був нагороджений орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня 21 липня 2015 р.

Єпископ Ужгородський і Закарпатський Православної Церкви України, капелан 128-ї ГШБР Варсонофій, декан міста Мукачева, настоятель храму Зіслання Святого Духа отець Василь Копин та інші поважні духовні отці багатоконфесійного Мукачева відслужили поминальну панахиду за вірним сином України, який поклав своє життя за рідну землю та її народ.

Участь в поминальній панахиді взяли секретар Мукачівської міської ради Іван Маняк, друзі та знайомі полеглого, бойові побратими, інформує відділ інформаційного забезпечення виконавчого комітету Мукачівської міської ради.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
«Ужгород за чисте довкілля»: екоакція в УжНУ
13:17
Як отримати безоплатно послуги з реабілітації в медзакладах Закарпаття: усе, що потрібно знати
12:40
ПрАТ «Закарпаттяобленерго» нагадує, чому категорично заборонено розпалювати вогонь в охоронних зонах об’єктів енергетики
12:20
На Ужгородщині відбулися змагання з важкої атлетики
12:02
Нацгвардійці провели урок мужності для ліцеїстів Мукачева
11:51
Дві команди ужгородських «Карпат» боротимуться в Кубку України
11:29
Понад 14 000 школярів планують оздоровити цьогоріч на Закарпатті
10:30
Міжнародні організації розглядають можливість реконструкції гуртожитку Берегівського ліцею
10:12
Берегівський мер розповів про оформлення дозволів на в’їзд, перебування, проживання, провадження робіт і пропуск у прикордонну смугу
09:51
На Закарпатті з’явилося 5 нових паспортних станцій у ЦНАПах
09:34
Всі новини