94435
16:00 14.112019

На Воловеччині в одній зі шкіл облаштовано внутрішню вбиральню

Життя 7490

Як проходить робота з поліпшення комфорту в навчальних закладах області, зокрема з облаштування санвузлів, цього тижня перевіряли на Воловеччині.

Для забезпечення належних санітарно-гігієнічних умов у приміщеннях закладів загальної середньої освіти області розпорядженням Кабінету Міністрів України Закарпатській області виділено кошти освітньої субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам у сумі 44031,0 тисяч гривень. Зокрема, на облаштування внутрішніх вбиралень Лазівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Воловецької районної ради виділено 619,1 тис. грн. освітньої субвенції та 32,6 тис. грн. співфінансування з місцевого бюджету.

Задля вивчення питання щодо своєчасного, раціонального використання коштів та якісного облаштування внутрішніми вбиральнями освітніх закладів Закарпаття, розпорядженням голови обласної державної адміністрації створено фахову робочу групу. Інспектувати ж розпочали із відвідування Лазівської ЗОШ. Висновок: своєчасно, якісно, із дотриманням усіх санітарно-гігієнічних умов.

До слова, протягом 2019 року кошти освітньої субвенції з державного бюджету отримали 67 закладів загальної середньої освіти.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах