94084
16:07 8.112019

В Ужгороді розкажуть про цьогорічну програму Docudays UA

Життя 2741

 У понеділок, 11 листопада, о 12:00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться презентація цьогорічного XVI-го Мандрівного міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA, який стартував в Україні у жовтні. Цього року найцікавіші документальні стрічки про права людини побачать мешканці/-ки понад 220 міст і містечок України. Традиційно Мандрівний Docudays UA триватиме до кінця грудня й завітає до 22-х областей України

Через запитання «Дозволити програмі змінити вашу свідомість?» цьогорічний фестиваль розмірковує над тим, як змінюється наше повсякдення, звички та способи комунікації з появою цифрових технологій, які нові можливості вони відкривають для дослідження реальності та які загрози, пов’язані з контролем та інформаційною безпекою, криються в цифровій мережі.

Детальніше про цьогорічну програму фестивалю розкажуть Наталія Кабацій, керівниця Благодійної організації «Комітет Медичної Допомоги в Закарпатті» та Марія Менджул, директорка Карпатського Агенства Прав Людини «Вестед», Наталія Мухомедьянова, начальниця управління освіти Ужгородської міськради, Марія Симкович, методистка управління освіти Ужгородської міської ради.

На Закарпатті партнерами фестивалю є БО «Комітет медичної допомоги в Закарпатті» та ГО «Карпатська Агенція Прав Людини «Вестед», а також співорганізатори: Управління освіти Ужгородської міської ради, Юридичний факультет УжНУ, Учнівське самоврядування м.Ужгорода, Координаційна рада молодих юристів Закарпатської області при Головному територіальному управлінні юстиції у Закарпатській області, Smart Point Hub, Євопейське Товариство Дикої Природи, Закарпатський обласний краєзнавчий музей ім. Т. Легоцького та інші.

***

Захід відбудеться у приміщенні Ужгородського прес-клубу за адресою:

м.Ужгород, пл.Жупанатська, 15/4

Початок о 12.00

 

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах