93146
19:54 21.102019

УжНУ – 74 роки! Щороку зростає його загальнодержавне і міжнародне визнання

Життя 5977

У понеділок, 21 жовтня, заступник голови Закарпатської ОДА Ольга Травіна взяла участь в урочистому засіданні Вченої ради, присвяченому 74-й річниці Ужгородського національного університету.

Привітати університет з черговими іменинами приїхало чимало колег, друзів з українських та закордонних вишів, зокрема із Канади, США, Румунії, Польщі, Чехії, Словаччини та Угорщини.

Традиційно відкрив урочисту частину доктор медичних наук, професор, ректор УжНУ Володимир Смоланка, який з гордістю розповів про досягнуті успіхи найкращого у Східній Європі вишу, подякувавши викладачам-ветеранам за вагомий вклад у розвиток вищого навчального закладу.

– Нині наш університет є найстаршим вищим освітнім закладом Закарпаття, який системно і поступально розвивається, щороку зростає його загальнодержавне і міжнародне визнання, – сказав Володимир Смоланка. – В УжНУ щороку відкриваються нові спеціальності, розробляються актуальні для сьогоднішньої доби наукові теми, а сам колектив вишу є найпотужнішим ядром суспільного загалу міста і області, який позитивно впливає на їхній динамічний розвиток.

Вітаючи всіх присутніх від імені голови ОДА Ігоря Бондаренка, Ольга Травіна наголосила не зупинятися на досягнутих успіхах вишу, адже щоденна, копітка робота колективу УжНУ приносить результат.

– Нині Ужгородський національний університет по праву є одним з кращих університетів не тільки в Карпатському регіоні, але й  в Україні. Щороку ми пишаємося тим, як зростає його авторитет і на світовій арені. Завдяки вашій плідній праці, цілеспрямованості, творчому пошуку, Ужгородський національний університет гідно показав себе в науковому світі, став альма-матер для багатьох поколінь студентів, які тепер успішно працюють як в Україні, так і в інших країнах світу, – зазначила Ольга Валеріївна.

Від себе особисто вона додала, що також є випускницею УжНУ, і це для неї висока честь. «Усім зичу міцного здоров’я та творчого натхнення, високих досягнень, успіхів у праці та нових звершень! – завершила промову О.Травіна.

Далі посадовець виконала приємну місію, вручивши працівникам вишу грамоти та нагороди Закарпатської обласної державної адміністрації.

Прес-служба ОДА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
Всі новини