92332
11:58 8.102019

У Сваляві провели презентацію роботодавців

Життя 3398

Днями Свалявська районна філія Закарпатського обласного центру зайнятості провела презентацію роботодавців у рамках проведення днів циклових комісій механічних та електромеханічних дисциплін Свалявського технічного коледжу НУХТ.

У підсумковому засіданні циклових комісій взяли участь студенти, які навчаються за спеціальностями „Експлуатація і ремонт обладнання харчових виробництв”, „Монтаж і експлуатація електроустаткування підприємств і цивільних споруд”, представники роботодавців та навчальних закладів, а саме: менеджер з персоналу виробничого структурного підрозділу „Ужгородська дистанція колії” регіональної філії „Львівська залізниця” ПАТ „Укрзалізниця” Ірина Чуричканич, керівник ТОВ „Сяйво-Груп” Сергій Немйо, менеджер з персоналу ТОВ „Вуд Палетен Експрес Сервіс” Діана Думачук, приватний підприємець Володимир Костишин та завідувач кафедри технології машинобудування Ужгородського національного університету Юрій Жигуц.

Відкрила захід директор Свалявської районної філії Закарпатського обласного центру зайнятості Ганна Івановчик. У своєму виступі вона проінформувала присутніх про стан, тенденції ринку праці в районі, новації, які впроваджуються службою зайнятості, пояснила зміст та сутність послуг, що надаються клієнтам служби зайнятості. Закликала молодь жити та будувати свою трудову кар’єру в Україні.

 

Роботодавці у свою чергу розповіли присутнім про виробничі плани та завдання, умови праці, соціальну інфраструктуру підприємств, систему оплати праці, вимоги до персоналу на підприємстві та запросили студентів стати частиною їх трудових колективів, а не шукати себе десь по світах, обравши вже сьогодні одну із перспективних спеціальностей, про які йшлося у ході даної зустрічі. Для тих же, хто планує продовжити навчання, цікавою та змістовною була розповідь завідувача кафедри технології машинобудування Ужгородського національного університету Юрія Жигуца.

Презентація роботодавців пройшла дуже цікаво та інформативно насичено, в невимушеній, дружній атмосфері, адже саме вони виступили з ініціативою проведення даного заходу для молоді. Всі присутні отримали вичерпні відповіді на питання та подякували роботодавцям та Свалявській районній філії Закарпатського ОЦЗ за приділену увагу та надану інформацію щодо перспективи подальшої самореалізації вдома, повідомляє Закарпатський обласний центр зайнятості.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах