91522
11:44 23.092019

Закарпатський муздрамтеатр вирушає на осінні гастролі до Києва

Життя 5208

Уже стало доброю традицією, що восени найбільший театр Закарпаття вирушає на гастролі до столиці.

У неділю, 29 вересня, о 15.00 та о 19.00 Закарпатський академічний обласний український музично-драматичний театр імені братів Шерегіїв на сцені оперної студії Національної музичної академії України імені П.Чайковського покаже комедію «№ 13» за п’єсою «Він, вона, вікно і небіжчик» відомого англійського драматурга Рея Куні (режисер-постановник – заслужений артист України Михайло Фіщенко).

У понеділок, 30 вересня, о 19.00 там же «шерегіївці» зіграють драму «Жменяки» за романом Михайла Томчанія. (Режисер і автор інсценізації – народний артист України Анатолій Філіппов).

У вівторок, 1 жовтня, закарпатці виступлять у Білій Церкві: о 12.30 покажуть дитячу казку «Велике жабеня» у Будинку культури, що належить ПК «Білоцерків МАЗ» (постановка Олександра Саркісьянца). О 14.00 там же покажуть драму «Мати-наймичка» за творами Тараса Шевченка у постановці Анатолія Філіппова.

У середу, 2 жовтня, закарпатці виступатимуть в Ірпені: о 13.30 покажуть «Мати-наймичку» в Ірпінському економічному коледжі, а 17.30 зіграють «Жменяки» в Ірпінському державному коледжі економіки та права Національного університету Державної податкової служби України.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах