90576
16:21 12.092019

Ужгородський міський центр зайнятості запрошує на «Алею вакансій»

Життя 2913

14 вересня в Ужгороді, на площі Театральній, у рамках святкування Дня міста Ужгородський міський центр зайнятості проведе виїзну акцію «Алея вакансій» з метою інформування жителів та гостей міста про стан ринку праці, наявні вакансії, вирішення питань працевлаштування, професійного навчання, підготовки та перепідготовки чи підвищення кваліфікації.

Участь у заході приймуть провідні роботодавці міста: ПрАТ «Ужгородська швейна фабрика», Закарпатська дирекція ДП «Укрпошта», ТОВ «Завод Конвектор», ВП «Ужгородська дирекція залізничних перевезень» РФ Львівська залізниця, ТОВ «Унгвайер», ТОВ «Турбогаз Ужгород», ТОВ «Інтерфіл» Філія Закарпатського обласного управління ПАТ «Державний ощадний банк», Головне управління національної поліції у Закарпатській області, Управління поліції охорони у Закарпатській області, Управління патрульної поліції у Закарпатській області, підприємства торгівлі та інші. Заробітна плата по запропонованим вакансіям для кваліфікованих працівників складає понад 10 тисяч гривень.

«Алея вакансій» – унікальний майданчик для прямої комунікації роботодавців та жителів міста Ужгорода, на якому відбуватиметься презентація підприємств, надання шукачам роботи розширеної інформації про вакансії та легальне працевлаштування в Україні. Також на «Алеї вакансій» працюватиме мобільний профорієнтаційний центр, де бажаючі зможуть пройти профдіагностичне тестування з метою визначення вибору професії, проглянути відео ролики про актуальні професії на ринку праці, інформує Ужгородський міський центр зайнятості.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
Всі новини