90201
15:36 7.092019

Талановиті танцюристи з Виноградова перемогли на міжнародних змаганнях у Болгарії. Фото. Відео

Життя 4538

Виноградівський гурт “Olimp Dance Crew” під керівництвом Любки Яни Миколаївни здобув впевнену перемогу на міжнародному конкурсі у Болгарії.

Почалося все з того, що учасники гурту “Olimp Dance Crew” захотіли десь відпочити разом, так як 3 учасників покидало колектив через поступлення у вищі навчальні заклади в інших містах і за кордоном (Гейруш Ріхард, Тігор Камілія та Фенинець Даніела), повідомляє ГК.

Фестивальна організація ЯСКРАВА КРАЇНА, на фестивалях якої талановиті виноградівці вже побували декілька разів, запросила колектив прийняти участь у їхньому літньому конкурсі-фестивалі в Болгарії Summer Best Fest у серпні, представивши Україну.

“І ми вирішили,що це чудова можливість провести час разом, спробувати поборотися за перемогу на міжнародному рівні та ще і відпочити на морі (декотрі були на море впреше). І ми почали наполегливо готуватися, тренуючись 3-4 рази на тиждень по 2-3 години” – каже Голосу Карпат керівник колективу Любка Яна Миколаївна.

Особливість саме цього фестивалю в тому, що тут можуть змагатися лише володарі гран-прі або 1-их місць виключно, а таких дипломів у “Olimp Dance Crew” багато.

“Тому ми зрозуміли,що підготовка потрібна серйозна. Ми готували 2 номери в номінації “Street dance performance” у змішаній віковій категорії. Учасники були з України, Болгарії та Грузії. Були представлені різні жанри хореографії та вокал. У нашій категорії ми здобули впевнену перемогу (кубок переможців, диплом та подяка керівнику) ” – додає Яна Миколаївна.

Журі також були з Болгарії, України та Грузії. Особливо виноградівська молодь сподобалась хіп-хоп хореографу Кирилу Головкіну, який був у складі журі. Гала-концерт відбувся у центрі курорту Золоті Піски і зібрав сотні людей.


“Сам фестиваль тривав 4 дні, а відпочивали на морі виноградівці аж 8 днів” – розповідає пані Любка.

Також за керівництвом Кирила Головкіна та разом з іншими двома колективами кожного ранку о 8:30 к.ч. учасники гурту розучували флеш-моб під пісню Монатіка Loveit ритм.

“На другий день після завершення фестивалю в самому центрі Варни ми зняли цей флеш-моб на відео і на наш величезний подив сам Монатік виклав це відео у себе на ютуб каналі і прокоментував словами: “Очень круто, что Loveit ритм вдохновляет Вас! Спасибо огромное!” Ми цим дуже гордимося, я к і перемогою. А я особисто безмежно горжуся своїми учнями, вони дуже трудолюбиві і дуже люблять танцювати” – каже Яна Миколаївна.

Загалом учасники гурту “Olimp Dance Crew” дуже задоволені поїздкою. Вони чудово відпочили на морі, гідно представили Україну на міжнародному рівні, дістали купу емоцій і новий досвід.

“Це було ідеальне закінчення літа! Безмежно вдячні батькам за підтримку!” – завершує пані Яна.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
ПрАТ «Закарпаттяобленерго» нагадує, чому категорично заборонено розпалювати вогонь в охоронних зонах об’єктів енергетики
12:20
На Ужгородщині відбулися змагання з важкої атлетики
12:02
Нацгвардійці провели урок мужності для ліцеїстів Мукачева
11:51
Дві команди ужгородських «Карпат» боротимуться в Кубку України
11:29
Понад 14 000 школярів планують оздоровити цьогоріч на Закарпатті
10:30
Міжнародні організації розглядають можливість реконструкції гуртожитку Берегівського ліцею
10:12
Берегівський мер розповів про оформлення дозволів на в’їзд, перебування, проживання, провадження робіт і пропуск у прикордонну смугу
09:51
На Закарпатті з’явилося 5 нових паспортних станцій у ЦНАПах
09:34
Вокалісти Академії культури і мистецтв виступали у храмі в Угорщині
09:17
9 способів, як передати показники лічильника ПрАТ «Закарпаттяобленерго»
09:00
Всі новини