90122
10:26 6.092019

Укрпошта запустила прискорену доставку до США

Життя 3454

Укрпошта запровадила нову додаткову послугу для доставки дрібних пакетів – «Поштовий експрес до США».

Сервіс для найпопулярнішого способу доставки надає пріоритетну обробку відправлень в Укрпошті, подачу до митниці України та відвантаження відправлень на прямі рейси до Нью-Йорка.

Її запуск відбувся у серпні – десятки тисяч відправлень були доставлені новим способом.

При тестуванні послуги для 90% відправлень термін обробки із моменту відправлення з будь-якого автоматизованого відділення Укрпошти до першого сканування в системі національної пошти США USPS склав від 3 до 5 днів. При цьому повний термін доставки до моменту фінального вручення (або першої спроби вручення) в будь-якому штаті США, враховуючи митне оформлення в двох країнах – Україні та США – для 80% дрібних пакетів склав від 4 до 10 днів.

Нині середній фактичний термін доставки для відправлень базовою послугою складає 14 днів.

«Укрпошта готується до високого сезону і надає нові можливості, аби задовольнити потреби клієнтів. Ми відкрили додаткову послугу для відправлень у США, який є найпопулярнішим напрямком доставки. Аби забезпечити більш прогнозовані терміни доставки, компанія оптимізувала роботу всієї мережі та розширила партнерство з «Міжнародними авіалініями України». Сьогодні Укрпошта має можливість надати клієнтам сервіс на вибір за пріоритетами обробки пошти», – відзначив перший заступник генерального директора Укрпошти Олександр Перцовський.

Послуга доступна при оформлені в «особистому кабінеті» або API на сайті Укрпошти для відправлень “дрібний пакет”.

Додаткова оплата за дану послугу до 30 вересня становить 0,5 доларів за кожен дрібний пакет, а із 1 жовтня – 1 долар США.

Нагадаємо, що при оформленні в «особистому кабінеті» або API продовжує діяти накопичувальна програма знижок.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах