89790
12:01 2.092019

День знань у Перечині: школярів освятили і благословили на успішне навчання. ФОТО

Життя 4037

Сьогодні, 2 вересня, у Перечинській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулася урочиста лінійка з нагоди Дня знань. На офіційній частині свята прозвучав Гімн України, винесли Державний Прапор України, пролунав символічний перший дзвоник, який сповістив про початок навчального року.

З новим навчальним 2019-2020 роком школярів та педагогів привітав директор школи Федір Гунка, міський голова Іван Погоріляк.

Серед запрошених гостей були і представники духовенства. Вони освятили учнів та вчителів, батьків, побажали їм плідного навчального року і заспівали «Многая літ».

– За традицією, християни розпочинають справу з молитви. Нас запросили, ми прийшли. Поблагословили всіх на добрі справи, успіхи у роботі та навчанні, – розповів кореспонденту «Карпатського об’єктива» отець Мирослав.

У Перечинській школі працює 70 вчителів, навчається понад 700 учнів. Сьогодні вперше за парти сіли 104 хлопчики і дівчата.

Попереду на учнів чекають дев’ять місяців подорожі Країною знань. Було б бажання отримувати ці знання. А на вчителів – кропітка праця з підготовкою та розробкою нових тем, конспектів, перевірка зошитів.

Тетяна ГРИЦИЩУК, фото автора

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах