89604
18:21 29.082019

В Ужгороді відбулася колегія освітян

Життя 2887

Розширене засідання колегії управління освіти Ужгородської міської ради відбулося сьогодні в УЗОШ І-ІІІ ст. №20-ліцеї “Лідер”. Участь узяли міський голова Ужгорода Богдан Андріїв, секретар міськради, куратор освітнього напряму Андріана Сушко, начальниця управління освіти Наталія Мухомедьянова, керівники шкіл та дитсадків, педагоги.

Богдан Євстафійович привітав освітян із прийдешнім навчальним роком, побажав наснаги та витримки, звернув увагу педагогів на продовження роз’яснювальної роботи з батьками про необхідність вакцинації дітей, надання до освітніх закладів довідок про щеплення. Наголосив на важливості безпеки дітей як у навчальних закладах, так і поза ними, закликав керівників подбати про належний стан територій навчальних закладів тощо.

Насамперед підсумували роботу у навчальному році 2018-2019, обговорили перспективи розвитку освітньої галузі міста. Ішлося й про підсумки зовнішнього незалежного оцінювання 2019 та організацію проведення ЗНО-2020, внесення змін та доповнень до плану роботи управління освіти на 2019 рік.

Начальниця управління освіти Наталія Мухомедьянова також подякувала міській владі за співфінансування з міського бюджету, завдяки якому закупили меблі, дидактичне та комп’ютерного обладнання для вчителів перших класів. Це – важливе доповнення до коштів державної субвенції на Нову українську школу.

Обговорили і готовність освітніх закладів до опалювального сезону, пожежну безпеку, якісне харчування в садочках та школах, питання профтехосвіти в місті.

Також Богдан Андріїв вручив дипломи закладам – переможцям обласного конкурсу «Кращий заклад дошкільної освіти – 2019»: диплом ІІІ ступеню – садочку №28, диплом ІІ ступеню – ЗДО №16 «Зернятко», дипломом І ступеню – ЗДО №36.

На засіданні колегії зазначили також, що урочисті лінійки свята 1 Вересня у всіх навчальних закладах міста відзначатимуть у понеділок, 2 вересня, лише в УЗОШ №6 ім. В.С. Гренджі-Донського – раніше, у неділю.

На завершення колегії директор УЗОШ І-ІІІ ст.№20-ліцей “Лідер” Мар’ян Комарницький показав аудиторії початкових класів, де вже за кілька днів за Новою українською школою навчатимуться першокласники.

 

Відділ інформаційної роботи Ужгородської міської ради

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді говорили про потенціал міст України та Словаччини
18:13
У Мукачеві, у зв'язку з ремонтом, з 18 квітня по 1 травня обмежать рух автомобілів по вулицях Університетська та Перемоги
16:12
Громада Закарпаття співпрацюватиме із громадою Донеччини
15:51
Набір до патрульної поліції Закарпаття триває
15:31
Десятьом громадянам України обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави
15:19
На Закарпатті двоє підлітків вели до кордону чотирьох порушників
14:53
Міжнародна наукова конференція на факультеті міжнародних економічних відносин в УжНУ
14:43
У Мукачеві завершується прийом заявок на участь у конкурсі піаністів
14:20
Закарпатській судовій охороні провели практичне заняття щодо виявлення зброї
13:50
Задушив до смерті: ужгородець, якого підозрюють у вбивстві мешканки Київщини, перебуватиме під вартою
13:36
Всі новини