89265
10:09 22.082019

В Ужгороді розкажуть про альтернативну освіту

Життя 2915

22 серпня, о 17.30 в Ужгороді відбудеться зустріч із дослідником освіти, учасником робочої групи МОН з питань освіти, засновником альтернативної школи в Києві Євгеном Матвєєвим.

Мрієте, що ваша дитина буде щаслива від того, що може вчитися і ходити у школу? Хочете зрозуміти, як зробити процес навчання і радісним, і ефективним?

Збираєте колекції картинок в пінтерест, як би могла виглядати школа мрії? Поширюєте в фейсбуці приклади успішних фінських / японських/ британських… шкіл? Переглянули всі фільми про Summerhill і навіть уявляєте свою дитину в демократичному суспільстві?

Приходьте поспілкуватися з тим, хто робить це все реальністю вже зараз. В Україні.

Наш спікер — Євген Матвєєв, староста альтернативної школи “Соняшник” та співзасновник Освітнього центру “Життя”, дослідник освіти в Україні та за кордоном, учасник робочої групи МОН з питань розробки Положень про форми навчання, спікер та організатор освітніх подій в різних містах (Київ, Рівне, Славутич, Мінськ, Кишинів), засновник сайту та групи “Альтернативна освіта в Україні”, батько двох дітей.

Будемо говорити:

– Що таке якісна освіта?

– Чи насправді освіта має кудись рухатись і як це відбувається?

– Що таке альтернативна освіта і кому вона потрібна?

– Які є варіанти позадержавної освіти сьогодні?

– Про міфи та справжні проблеми

– Досвід роботи альтернативної школи “Соняшник”

Для кого це?

Для батьків, які замислюються над питаннями якісної освіти для своєї дитини. Для всіх, хто цікавиться альтернативною та домашньою освітою. Для вчителів, які слідкують за сучасними трендами в освіті. Для студентів, які хотіли би займатися педагогічною діяльністю.

Деталі за лінком https://www.facebook.com/events/2092698907704725/

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах