89020
10:07 18.082019

1300 разів закарпатські газовики виїжджали на виклики у цьому році

Життя 2345

Кількість викликів аварійно-диспетчерської служби АТ «Закарпатгаз» за 7 місяців поточного року становить 1300. Порівняно із аналогічним періодом 2018 року кількість таких викликів збільшилася на 100.

За інформацією начальника аварійно-диспетчерської служби АТ «Закарпатгаз» Тиберія Куштана, сьогодні на підприємстві – 45 бригад АДС. Щодня по області заступає 12 з них. Служба працює цілодобово без вихідних та святкових днів.

«Аварійні бригади працюють за будь-яких погодних умов та у будь-який час доби. Бувало, що наші хлопці виконували роботи, стоячи по коліно у воді, під час Водохреща, коли на вулиці було мінус 15. Бували ситуації, коли терміново треба ремонтувати газопроводи під палючим сонцем серпня. І тут нема «не хочу» чи «не можу», адже часто від рівня професійності та правильних дій залежить не лише безперебійне газопостачання, але й безпека самих закарпатців», – прокоментував Тиберій Куштан.

Підвищують свою майстерність фахівці АТ «Закарпатгаз» під час різних навчальних програм. В тому числі, беручи участь у змаганнях серед представників сфери. Так, бригада підприємства взяла участь у всеукраїнському конкурсі аварійних бригад 104 “Наша майстерність – Ваша безпека”, що проходив на Волині.

Під час змагань газовики проходили кілька конкурсних етапів, результат яких оцінювала спеціальна комісія в складі 12 осіб.

«Нас оцінювали за кількома критеріями. Зокрема, перевіряли рівень оснащення аварійного автомобіля, теоретичні знання фахівців, наявність документації, швидкість одягання протигазу та рятувальних засобів. Але особливий акцент робився на перевірці оперативної та професійної локалізації всією бригадою аварійної ситуації», – розповів начальник служби контролю за виробництвом АТ «Закарпатгаз» Анатолій Стадніченко.

Всього у цьогорічних змаганнях бере участь 21 команда газорозподільних компаній України. Наступний етап – проведення змагань у Центральному та Східному регіонах.

Прес-служба АТ «Закарпатгаз»

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Учні Ужгородського ліцею вирощують мікрозелень та донатять на ЗСУ
17:29
Самовираження через мистецтво: арттерапія для підлітків
17:07
В Ужгороді відбувся благодійний фестиваль «Сакура фест-2024»
16:45
Закарпатські податківці з початку року надали понад 34 тисячі адмінпослуг
16:31
На Закарпатті рятувальники відкрили ще один клас безпеки для дітей
16:14
У Вишківській громаді пройде обговорення дозволів для перебування у прикордонній смузі
16:03
Інструктори Нацгвардії провели для закарпатських журналістів заняття з вогневої, тактичної та медичної підготовки
15:12
Поліцейські охорони Закарпаття знайшли зниклу дитину
14:52
У Закарпатському обласному центрі кардіології та кардіохірургії за минулий рік успішно виконали 151 операцію на відкритому серці
14:35
В Ужгороді патрульні допомогли чоловіку відшукати телефон, який він забув у таксі
14:24
Всі новини