88889
17:55 13.082019

В Ужгороді відбувся конкурс на визначення автомобільних перевізників на міських автобусних маршрутах

Життя 2983

Сьогодні, 13 серпня, в Ужгородській міській раді відбулося чергове засідання конкурсного комітету із визначення автомобільних перевізників на міських автобусних маршрутах загального користування.

Із семи маршрутів, на які було оголошено конкурс, тільки на двох — №18 „гіпермаркет „Епіцентр” – УжНУ” (через пл. Шандора Петефі, пл. Корятовича) ” та №20 „мкрн. “Доманинці”- Речовий ринок через пл. Корятовича” — перевезення пасажирів і надалі, протягом наступних 5 років, будуть забезпечені сучасними низькопідлоговими комфортабельними автобусами “Електрон”. Перевезення здійснюватиме комунальне підприємство “Ужгородський муніципальний транспорт”, автобуси для якого придбано за кошти міського бюджету.

Договір на обслуговування маршруту №156 “вул. Чорновола – міський цвинтар “Барвінок” буде укладено тільки на 1 рік через відсутність у перевізника АТ “Ужгородське АТП 12107” транспортних засобів, які б відповідали умовам конкурсу.

ТОВ “Транс-Уж”, яке зараз обслуговує маршрут №26 “в/м 555 – м-н. Горяни – УжНУ”, відкликало заяву на участь у конкурсі.

Претендентів на обслуговування ще трьох маршрутів взагалі не було, тому конкурс на обслуговування маршрутів №4 „пл. Корятовича – КПП “Ужгород” (через вул. Верховинську, Лозову, Сріблясту), №19 “КПП “Ужгород” – мкрн. “Дравці” (через залізничний вокзал, речовий ринок), №26 “в/м 555 – мкрн. Горяни – УжНУ”, № 158 “пл. Корятовича – міський цвинтар “Барвінок” буде переоголошено повторно, після прийняття відповідного рішення виконкому.

Нагадуємо, що, враховуючи звернення жителів мікрорайону “Доманинці” про труднощі з перевезенням, маршрут №20 “пл. Корятовича — Речовий ринок” продовжено до автобусної зупинки “вул. Технічна”. І з вересня поточного року до центру міста, а також до будь-якої зупинки на 20-му маршруті без пересадок та подвійної оплати всі жителі мікрорайону “Доманинці” зможуть доїхати на сучасних автобусах “Електрон”.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах