88476
18:42 3.082019

Національний Сорочинський ярмарок відбудеться з 20 по 25 серпня

Життя 7993

Національний Сорочинський ярмарок  2019 року відбудеться з 20 по 25 серпня традиційно в селі Великі Сорочинці Миргородського району Полтавської області, на батьківщині Миколи Гоголя. Офіційне відкриття 20 серпня об 11.00.Організатор – ТОВ “Сорочинський ярмарок”. Керівник проекту – кавалер орденів княгині Ольги ІІІ та ІІ ступенів Світлана Свищева.

Чим особливий:  Цього року виповнюється 210 років від дня народження геніального письменника Миколи Гоголя, який увічнив Сорочинський  ярмарок  у однойменній повісті із циклу повістей “Вечори на хуторі біля Диканьки”.  А також з  26 по 30 червня 2019 року вперше відбулася презентація Національного Сорочинського ярмарку в місті Одеса.

Його актуальність: Не зважаючи на те, що ярмарок має вікову  історію, він є дуже сучасним і актуальним, бо крокує в ногу з потребами і інтересами людей та приймає виклики часу. Цього року на ярмарку буде не лише аграрне містечко та містечко медярів, але і планується містечко кращих виноробів України.  А ті, хто виробляє енергозберігаючу продукцію, традиційно отримають найкращі місця в секторі промислових підприємств. Всі учасники матимуть можливість провести на високому рівні будь-які заходи ділової програми.

На кого чекаємо: Ярмарок є універсальним виставковим заходом,  тому запрошуємо до участі промислові підприємства та підприємства АПК, приватних підприємців, майстрів народних промислів, заклади громадського харчування та розваг, організаторів колективних експозицій, туристичні компанії, пісенні, танцювальні та музичні колективи та інших аматорів сцени. Будемо вдячні за підтримку спонсорам  та інформаційним партнерам. Щиро  раді усім гостям – як співвітчизникам, так і іноземцям. Адже Сорочинський ярмарок – це центр народної дипломатії.

Прийом заявок на участь розпочато. Умови участі, бланки заявок та вся необхідна інформація на офіційному сайті: www.yarmarok.in.ua  Листи надсилати на електронну адресу: sorochiny@ukr.net   Довідки за телефонами:  ( 0532) 508211, 508212 або 066-8597-074

                                                                Прес-служба ТОВ «Сорочинський  ярмарок»

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах