88221
14:57 28.072019

У Рахові запрацював оновлений офіс сервісного центру Пенсійного фонду

Життя 6834

У Рахівському районі відкрили сучасний відділ обслуговування громадян (сервісний центр) Головного управління пенсійного фонду України в Закарпатській області.

Сервісний центр оновлено відповідно до запроваджених Пенсійний фонд України єдиних стандартів обслуговування. Оновлене облаштування зон очікування та прийому з відповідним умеблюванням робить відвідування Фонду зручним для жителів Рахівщини.

Головний критерій, яким керувались працівники Фонду при проведенні ремонтних робіт – створення зручних і комфортних умов для відвідувачів, дотримання корпоративного стилю при облаштуванні місць обслуговування, повідомили у Головному управлінні Пенсійного фонду у Закарпатській області.

– Ми постійно працюємо для того, щоб максимально наблизити послуги до людей, зробити їх якомога доступнішими та комфортнішими. Відсьогодні мешканці Рахівщини мають змогу відчути якість європейського обслуговування, на що ми сподіваємось, – сказала начальник Головного управління Пенсійного фонду в Закарпатській області Анастасія Пентек.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах