88187
10:15 28.072019

В Ужгороді пройшов фестиваль «Маркет мов». ФОТО

Життя 3580

Учора на площі Народній в Ужгороді пройшла виставка провайдерів навчальних послуг, майстер-класи (зокрема з йоги), тестування з англійської мови, демонстрація та показ кінострічок з обговоренням на сцені, чемпіонат з інтелектуальної гри англійською мовою, розмовні клуби, діє дитяча розважальна зона тощо.

Мовні школи Ужгорода презентували на фестивалі свою діяльність, інноваційні методики навчання, діє і локація наймасовішого освітнього проекту в Україні Lingva Skills.

Обласний центр Закарпаття став третім містом, де проводять цей фестиваль, «Маркет мов» уже відбувся в Києві та Чернівцях із метою популяризації вивчення іноземних мов.

Організатори – міністерство інформаційної політики України спільно із соціальним проектом з вивчення іноземних мов Lingva Skills за ініціативи Студради при міністерстві.

У відкритті фестивалю взяли участь представники влади міста та області, радниця міністра з питань міжнародної комунікації міністерства інформаційної політики України Марина Соботюк та радник із питань освітніх проектів Володимир Жемчугов, автор наймасовішого освітнього проекту в Україні Lingva Skills Віталій Зубков та координаторка проекту Марія Богуслав, а також лідер гурту «Мандри» Сергій Фоменко.

Із 17-ї години – перегляд короткометражнних фільмів іноземною мовою. Зокрема «Бранці Кремля», «Дякую» (про українсько-німецькі відносини) та «Смачного» (про поєднання української та французької кухні)

О 19.00 – наймасовіший урок англійської мови в Ужгороді із поліглотом та психолінгвістом Віталієм Зубковим, який ділився секретами засвоювання іноземної.

Із 20.00 – концерт за участю фронтмена гурту «Мандри» Сергія Фоменка.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Поліцейські Іршави затримали наркоторговця: фігуранта помістили в ізолятор тимчасового тримання
13:34
«Ужгород за чисте довкілля»: екоакція в УжНУ
13:17
Як отримати безоплатно послуги з реабілітації в медзакладах Закарпаття: усе, що потрібно знати
12:40
ПрАТ «Закарпаттяобленерго» нагадує, чому категорично заборонено розпалювати вогонь в охоронних зонах об’єктів енергетики
12:20
На Ужгородщині відбулися змагання з важкої атлетики
12:02
Нацгвардійці провели урок мужності для ліцеїстів Мукачева
11:51
Дві команди ужгородських «Карпат» боротимуться в Кубку України
11:29
Понад 14 000 школярів планують оздоровити цьогоріч на Закарпатті
10:30
Міжнародні організації розглядають можливість реконструкції гуртожитку Берегівського ліцею
10:12
Берегівський мер розповів про оформлення дозволів на в’їзд, перебування, проживання, провадження робіт і пропуск у прикордонну смугу
09:51
Всі новини