87381
08:34 16.072019

Тячівську торговицю перенесуть на околицю міста

Життя 3145

Земельний аукціон на право оренди земельної ділянки площею 0,7781 га по вул.Промисловій, б/н, призначеної для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури (адміністративних будинків, офісних приміщень та інших будівель громадської забудови, які використовуються для здійснення підприємницької та іншої діяльності, пов’язаної з отриманням прибутку) відбувся 14 червня 2019 р. Переможцем торгів став тячівський підприємець Михайло Кубинець.

18 червня Тячівська міська рада уклала угоду оренди з підприємцем, який, згідно з законодавством, уже сплатив до міського бюджету відповідні кошти і готовий облаштувати ринок, повідомляє tyachiv.com.ua.

Як додав начальник юридичного відділу апарату Тячівської міської ради Василь Візичканич, 1 липня стосовно речового ринку МПП «Гранат» у центрі міста, який за рішенням суду, розташований на цій території неправомірно, відкрито виконавче провадження. Наразі воно на стадії виконання. Отже, торговицю найближчим часом буде закрито.

«Право оренди на вивільнену ділянку в центрі міста теж плануємо виставити на земельний аукціон», – зазначає Тячівський міський голова Іван Ковач.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах