87137
18:11 10.072019

Закарпатцям радять бути пильними при купівлі авто, щоб уникнути підробок в документах

Життя 2556

Працівники сервісних центрів МВС в Закарпатській області, радять всім покупцям, перед тим, як придбати автомобіль, звернутися за консультацією до працівників Закарпатського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС, які працюють при кожному територіальному сервісному центрі Закарпаття. Експерти перевірять на достовірність ідентифікаційних номерів вузлів, агрегатів та реєстраційних документів транспортних засобів.

Ви повинні знати! Якщо підробка виявиться в момент переоформлення ТЗ, відповідати за це правопорушення буде не покупець, а продавець.

І відповідно, якщо правоохоронці виявлять, що номер кузова чи свідоцтво про реєстрацію вашого авто підроблені, автомобіль у Вас вилучать без будь-якої грошової компенсації до вияснення усіх обставин.

Для того щоб уникнути проблем при купівлі бувших у використанні транспортних засобів у сервісних центрах МВС в Закарпатській області автовласникам радять ретельно перевіряти їхні ідентифікаційні номери кузова та шасі, інформує прес-служба РСЦ МВС в Закарпатській області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах