85918
10:55 25.062019

Закриття асфальто-бетонного заводу на Воловеччині призвело до протесту. ВІДЕО

Життя 3912

Місцеві мешканці написали звернення та зібрали 160 підписів з вимогою відновити фінансування ремонту дороги на мітингу проти перенесення асфальтобетонного заводу.

У неділю, 23 червня, на акцію протесту на Воловецькому перевалі у вийшли більше двохсот жителів Міжгірського та Воловецького районів. Місцеві просять відновити ремонт дороги Нижні Ворота-Воловець-Міжгір’я. Тоді, переконані місцеві, асфальтобетонний завод на території району продовжить працювати. Звернення з підписами передали у Воловецьку райдержадміністрацію та селищну раду. У четвер працівники заводу та місцеві планують їхати в Ужгород – звертатись у службу автомобільних доріг та Закарпатську ОДА.

До речі, турецьке підприємство ОНУР планує перенести асфальтобетонний завод. Рішення прийняли через відсутність фінансування та призупинення ремонту дороги Нижні Ворота-Воловець-Міжгір’я. Підприємство звели для того, аби не мати перебоїв з якісним матеріалом – тут виготовляли бітум та спеціальні дорожні суміші.

Цей завод працював на території Закарпаття два роки, з листопада 2018-го – простоює. Якщо його закриють, роботу втратять понад півсотні місцевих, а дорогу навряд добудують у найближчі роки.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах