85774
20:49 21.062019

Маленькі спортсмени Ужгорода дивились чим займається Нацгвардія

Життя 3939

Майбутні зірки українського спорту побували в гостях у гвардійців 3 батальйону 2 Галицької бригади Нацгвардії України. Усі вони – вихованці спортивного клубу «Спорт-лідер», Президентом якого являється колишній офіцер Нацгвардії Євген Молнар.

Відвідування батальйону Нацгвардії – це було подарунком для юних спортсменів. Адже багато з них нещодавно повернулись із змагань. серед призерів і 8-річний Ілля Цица, він взяв III місце на Всеукраїнських змаганнях з бойового самбо у своїй ваговій категорії.

«У гвардійців в гостях я не вперше, – розповідає юний призер, – тут проходить службу мій тато, він старший прапорщик. Але мені дуже хотілось розповісти своїм друзям, чим займається мій тато та його товариші. Тому в якості заохочення нас привели сюди на екскурсію».

Дітям показали спортивний майданчик гвардійців та розповіли, як військовослужбовці підтримують себе у постійній формі. Показали якою зброєю користуються гвардійці так як необхідно маскуватись від ворога. Спортсмени мали змогу посидіти і в справжньому БТРі. Наступного ж разу, гвардійці пообіцяли прийти в гості у спортивний клуб, аби малеча провела свій майстер-клас для військових.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах