85455
18:51 18.062019

В Ужгороді стартували Дні енергії

Життя 4417

В Ужгороді сьогодні стартували Дні енергії, цьогоріч вони проходитимуть до 21 червня. На першому поверсі Ужгородської міської ради, у ЦНАПі, розгорнули виставку дитячих малюнків на екологічну тематику, відбувся і майстер-клас зі створення міні-саду в НВК «Пролісок». Завтра у міськраді проведуть семінар для голів ОСББ про механізми фінансування проектів з тепломодернізації багатоквартирних будинків з лекцією експерта, проведуть і майстер-класи для дітей на тему «Сонячна енергія». У четвер на площі Театральній передбачено проведення виставки «Все, що ви хотіли знати про сонячну електростанцію», там працюватиме дитяча зона, відбудеться майстер-клас із розмальовування екоторбинок.

У п’ятницю, 21 червня, на площі Євгена Фенцика дискутуватимуть на тему адаптації міста до кліматичних зін, завершать «Дні енергії» «ЕКО-ВЕЛО-РАЙДом».
Протягом усього тижня в Ужгороді триває й акція «Місто без поліетилену», до неї долучилися супермаркети та торгові центри – «Ужгород П.С.Ю.» («Вопак»), ТОВ «Дастор Ужгород», АТ «Нова лінія», ТОВ «Епіцентр – К». Метою її є заохотити людей купувати продукти у багаторазову тару, а магазини – поетапно відмовитися від поліетилену.

Нагадаємо, до проведення «Днів сталої енергії» у 2019 році, крім Ужгородської міської ради, долучилися громадські організації «Екосфера», «Щасливі діти», ТОВ «АВЕ Ужгород», Ресурсний центр зі сталого розвитку УжНУ.
Відділ інформаційної роботи Ужгородської міської ради

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах