85128
14:01 12.062019

«Кар’єристи» зі всієї України зібралися поблизу Ужгорода

Життя 2330

9 – 11 червня в готельному комплексі «Камелот» неподалік Ужгорода тривав Всеукраїнський молодіжний форум «Кар’єра зі школи: вибір і планування».


Метою заходу було навчити фахівців, які працюють з учнями у закладах освіти або займаються розвитком молоді, з інструментами та методами, що дозволять ефективно формувати усвідомлені мотиви вибору певного виду діяльності.
Протягом трьох днів учасники з 19 областей України мали змогу поспілкуватися  з експертами, які працюють у сфері побудови та розвитку кар’єри, з представниками роботодавців щодо стереотипів при виборі професії та обмінятися досвідом. Також учасники вчилися знаходити спільну мову з батьками в питаннях планування кар’єри їхніх дітей, як надихнути молодь ставати свідомими лідерами та гендерно чутливим підходам при виборі професії. Результатом роботи стала розробка шести «ідеальних»  занять на тему: «Як розповісти про професію просто та цікаво».
Організували захід Міністерство молоді та спорту України, управлінням молоді та спорту Закарпатської ОДА та центр «Розвиток КСВ».

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах