85042
17:45 11.062019

На Тячівщині у Дубовому триває реконструкція будівлі під ЦНАП

Життя 3479

Наразі працівники ТОВ «КІК» здійснюють ремонтні роботи у малому залі будинку культури, де передбачено розмістити Центр надання адміністративних послуг. Також у приміщенні облаштовують санвузол та ремонтують коридор. Паралельно з цим, розпочато й ремонт фасаду будівлі.

Роботи заплановано завершити до 1 липня.

Нагадаємо: восени минулого року Дубове подало заявку та пройшло відбір учасників Фази Впровадження напряму з покращення якості надання адміністративних послуг для населення Програми “U-LEAD з Європою”. Селище стало одним з 6 населених пунктів Закарпаття, де цьогоріч передбачається відкриття ЦНАПу.

Згідно з умовами Фази Впровадження, участь у Програмі можуть брати ОТГ, міста обласного значення або потенційні об’єднані територіальні громади, які є центрами майбутніх ОТГ згідно з Перспективним планом. Дубове поки що не створило ОТГ, а Перспективного плану, як відомо, у Закарпатській області немає. Тому, щоб все ж таки отримати право на участь у Програмі, селище підписало міжмуніципальну угоду із сусіднім селом Красна і подали спільну заявку, передбачивши у Красній відокремлене робоче місце.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах