83807
15:48 29.052019

В Ужгороді відбулося ЗНО з англійської мови

Життя 3631

У вівторок, 28 травня, відбулося ЗНО з англійської мови. В окрузі міста Ужгорода працювали три пункти тестування (на базі Класичної гімназії, Лінгвістичної гімназії та УЗОШ №8).

Взяли участь 674 учасники тестування з 722 зареєстрованих. На всіх пунктах зовнішнього незалежного оцінювання використовувалися металодетектори, але порушень процедури проходження ЗНО учасниками не зафіксовано.

На виконання завдань частини «Розуміння мови на слух (аудіювання) » було відведено 30 хвилин. Учасникам запропонували прослухати кілька аудіозаписів тривалістю від 10 секунд до 3 хвилин кожний. Інші завдання випускники змогли виконувати у довільному порядку.

Результат виконання завдань №1-16 частини «Розуміння мови на слух (аудіювання) », №17-32 частини «Читання», №39-43 та №49-53 частини «Використання мови» та № 59 частини «Письмо» буде зараховуватися як державна підсумкова атестація з англійської мови (за вибором випускника) для учнів, які вивчали предмет на рівні стандарту або академічному рівні.

Результат виконання завдань всього тесту буде зараховуватися як державна підсумкова атестація з англійської мови (за вибором випускника) для учнів, які вивчали предмет на профільному рівні, а також буде використовуватися під час прийому до вищих навчальних закладів України.

Максимальна кількість балів, яку можна набрати, правильно виконавши всі завдання тесту – 72 бали.

Установлення порога «склав/не склав» та визначення результатів ЗНО з англійської мови відбудеться не пізніше 19 червня. Цього ж дня будуть опубліковані таблиця відповідності тестових балів оцінкам за шкалою від 1 до 12 балів і таблиця переведення тестових балів з англійської мови у рейтингову оцінку за шкалою від 100 до 200 балів.

Результати тестування з англійської мови будуть розміщені на інформаційних сторінках учасників ЗНО до 20 червня.

Після цього навчальні заклади отримають результати державної підсумкової атестації своїх учнів, повідомили в управлінні освіти Ужгородської міської ради.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
У Мукачеві відкрили новий театральний простір
14:10
Поліція Ужгородщини затримала групу наркоторговців: у зловмисників вилучили партію «товару» та боєприпаси
13:55
Закарпатець посеред ночі увірвався в будинок односельчанки та пограбував жінку
13:40
Службова недбалість під час ремонту лікарні в Перечині, що обійшлась у понад 300 тис. грн: інженеру з технагляду повідомили про підозру
12:44
На території Чопської лікарні сталася пожежа
12:27
26-річний тернополянин за $4500 став «багатодітним» татусем трьох литовських дітей
12:11
Всі новини