83140
10:12 22.052019

На Театралці відзначили ювілей економічного факультету УжНУ

Життя 2592

21-у річницю факультету міжнародних економічних відносин УжНУ вчора урочисто відзначили на площі Театральній в Ужгороді.

На святкування завітали керівництво міста та вишу, викладачі, студенти факультету, а також учасники міжнародної науково-практичної конференції «Надання публічних послуг університетами України», яка розпочалася вчора на базі цього підрозділу за участю закордонних науковців, зокрема зі США, Польщі, Словаччини, Румунії.

Розпочали урочистості з вітального слова декана факультету міжнародних економічних відносин Миколи Палінчака. Заступник міського голови Ужгорода Василь Гомонай також привітав викладачів та студентів факультету та вручив грамоти міськради викладачам кафедри міжнародної політики Кіріллу Нечипоруку та Мирославу Лешаничу, доценту кафедри теорії та практики перекладу Антоніні Девіцькій, викладачам цієї ж кафедри Наталії Драбов та Ларисі Сідун, старшому викладачу кафедри міжнародних економічних відносин Святославу Сідаці. Також за активну співпрацю з університетом та з нагоди 21-ї річниці факультету міжнародних економічних відносин грамоти вручили Федору Харуті, Василю Густі, Володимиру Драгуну.

Декан факультету міжнародних економічних відносин Микола Палінчак подякував колективу за злагоджену роботу та нагородив грамотами університету активних студентів та викладачів.

Із нагоди річниці факультету в Ужгород із концертною програмою приїхав народний ансамбль фольклорного танцю «Веселка» Дніпровського університету митної справи та фінансів. Керівник ансамблю Сергій Жир привітав ужгородських колег зі святом, передав сувеніри на згадку. Продовжили святкування півторагодинним концертом «Вітання з Дніпра» народного ансамблю фольклорного танцю «Веселка» Дніпровського університету митної справи та фінансів на площі Театральній.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах