80722
15:20 23.042019

Хустські школярі організували благодійний ярмарок-розпродаж домашніх смаколиків. ФОТО

Життя 9153

Уже стало доброю традицією у Хустській спеціалізованій школі І-ІІІ ст. №3 проводити благодійний ярмарок-розпродаж солодкої випічки. Так, днями школярі власноруч приготували смаколики та продавали їх на ярмарку, який влаштували на подвір`ї навчального закладу.

Різноманіття презентованих солодощів – мафіни, капкейки, кекси, маршмелоу, пиріжки та пончики – просто вражало. Відвідувачі радо купували смаколики, а гроші кидали у спеціально встановлені скриньки.

“Інколи у нашому житті або житті тих, хто нас оточує, трапляются ситуації, коли необхідна допомога небайдужих. Саме тому педагогічний колектив школи прагне відродити у молодого покоління бажання жити за заповіддю: “Роби добро, допомагай ближньому”. Саме з цією метою і було проведено благодійний ярмарок – розпродаж солодкої випічки. Усі учасники отримали неабияке задоволення, а найприємніше те, що захід став місією доброчинності.

Під час ярмарку було зібрано 11 223 гривні, частину з яких передано у благодійний фонд “На зустріч мрії” на лікування Марії Чорней, а іншу частину – для реабілітації Інни Мороз, учениці нашої школи.

Звісно, ми розуміємо, що ця сума – лише невеличка часточка того, що можна було б зробити для тих, хто потребує допомоги, але сподіваємося, що вона не буде марною, а стане поштовхом для інших. Щиро вдячні усім учням та класним керівникам за активну участь”, – поділилася з “Карпатським об`єктивом” педагог-організатор Хустської спеціалізованої школи І-ІІІ ст. №3 Ольга Панько.

Безсумнівно, такі доброчинні заходи згуртовують дітей навколо добрих справ, закладають у їхні серця бажання творити добро, бути людяними, чуйними та милосердними.

Богдана КЛЕКНЕР, фото Тетяни Панті

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді говорили про потенціал міст України та Словаччини
18:13
У Мукачеві, у зв'язку з ремонтом, з 18 квітня по 1 травня обмежать рух автомобілів по вулицях Університетська та Перемоги
16:12
Громада Закарпаття співпрацюватиме із громадою Донеччини
15:51
Набір до патрульної поліції Закарпаття триває
15:31
Десятьом громадянам України обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави
15:19
На Закарпатті двоє підлітків вели до кордону чотирьох порушників
14:53
Міжнародна наукова конференція на факультеті міжнародних економічних відносин в УжНУ
14:43
У Мукачеві завершується прийом заявок на участь у конкурсі піаністів
14:20
Закарпатській судовій охороні провели практичне заняття щодо виявлення зброї
13:50
Задушив до смерті: ужгородець, якого підозрюють у вбивстві мешканки Київщини, перебуватиме під вартою
13:36
Всі новини