80107
13:33 15.042019

Ужгородський «Центр пробації» ознайомить бажаючих зі своєю роботою

Життя 3442

18 квітня 2019 року о 10:00 год. в Ужгородському міськрайонному відділі філії Державної установи «Центр пробації» в Закарпатській області відбудеться «День відкритих дверей».

Всіх бажаючих запрошують та чекають за адресою: місто Ужгород, вул. Гагаріна, 7 Б.

За додатковою інформацією звертайтесь за номером 050-70-96-348 (Юлія)

Пробація – це система наглядових та соціально-виховних заходів, що застосовуються за рішенням суду до засуджених, виконання певних видів кримінальних покарань, не пов’язаних з позбавленням волі (далі – клієнт пробації), та забезпечення суду інформацією, що характеризує обвинуваченого.

Мета діяльності органів пробації – забезпечення безпеки суспільства (громади) шляхом надання необхідної підтримки та допомоги клієнту пробації із залученням спеціалістів різних служб та організацій, надання суду інформації, що характеризує клієнта, а також здійснення нагляду і контролю, аби уникнути вчинення ним повторних правопорушень.

Службу пробації було створено у 2017 році шляхом реформування кримінально-виконавчої інспекції (КВІ), яка відповідала за виконання вироків, не пов’язаних із позбавленням волі. Ця служба здійснювала нагляд за особами, які скоїли правопорушення, щоб забезпечити виконання передбачених судом обов’язків. Тобто, заходи передбачали, передусім, покарання та контроль.

Діяльність Державної кримінально-виконавчої служби України спрямовується і координується Міністерством юстиції України. Реформування органів державної кримінально-виконавчої служби передбачає використання позитивного зарубіжного досвіду вдосконалення й підвищення ефективності діяльності, беззаперечного дотримання прав людини та громадянина, гуманізації кримінально-виконавчого процесу в цілому.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
Всі новини