79695
16:17 11.042019

Рахівська команда стала переможцем регіонального профорієнтаційного проекту

Життя 3781

У м. Мукачево на базі Мукачівського центру дитячої та юнацької творчості 10 квітня відбулося надзвичайне дійство – фінал регіонального профорієнтаційного проекту «ПрофіКемп».

У проекті брали участь команди Перечинщини, Свалявщини, Рахівщини та м. Мукачева. Це учні 9-10 класів загальноосвітніх шкіл, команди яких до фіналу підготували презентації туристичних принад свого краю.

Мета «ПрофіКемпу» – сприяння підвищенню професійного інтересу молоді до кар’єри в туристично-рекреаційній сфері, ознайомленню молодих людей зі світом професій та спеціальностей в туріндустрії, які є перспективними на сучасному ринку праці області.

Рахівщина була представлена командою Fun-Route, яка об’єднала талановиту молодь – старшокласників зі шкіл міста Рахів.

І вкотре ми довели, що Рахів – найкращий, адже Fun-Route вибороли перше місце в обласному етапі міжрегіонального інноваційного проекту з профорієнтації учнівської молоді “Профікемп”!

В конкурс входили чотири номінації: кращий туристичний маршрут, який представляла вся команда; індивідуальне змагання гідів-екскурсоводів; краща сувенірна продукція та змагання в найпотужнішій піар-компанії.

В першій номінації взяла участь вся команда, де впевненість, креативність і гуцульський дух якої приніс найвищі бали.

Перемогу команді в другій номінації приніс капітан команди Іванов Олександр, який провів для присутніх віртуальну екскурсію містом Рахів.

Третя номінація передбачала виготовлення сувенірної та друкованої продукції. Члени журі відзначили високу якість та особливу цінність розроблених брошур (особливо для туриста), а також відповідність викладеного матеріалу всім умовам конкурсу. Одна з брошур – «12 днів на мальовничій Рахівщині» – була також видана англійською мовою.

Четверта номінація передбачала проведення масштабної піар-кампанії по рекламі як проекту в цілому, так і командою Fun-Route проробленої роботи. Про рахівчан неодноразово писали як в обласних інтернет-виданнях та ресурсах, так і місцевих: сайт Рахівськоі міської ради, блог Рахівськоі районної бібліотеки. Також фанрутівці вели власну авторську колонку в районній газеті «Зоря Рахівщини».

Журі, зокрема, особливо відзначили блог команди, адже його контент та відвідуваність значно переважають над блогами інших команд.

Хочеться відмітити, що команда виграла у всіх номінаціях і за сумою балів із значним відривом стала першою у конкурсі. Перемогу нам забезпечила наполегливість і таланти нашої молоді, а також повна відповідність вимогам конкурсу.

Надалі команду очікує участь у всеукраїнському заключному етапі проекту, який відбудеться в місті Скадовськ Херсонської області орієнтовно 10-13 червня.

Учасники команди та куратори хочуть щиро подякувати всім, хто підтримав нашу команду та долучився до перемоги.

 

Наталія Юришинець,

бібліотекар інтернет-центру Рахівської районної бібліотеки

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах