79041
15:09 3.042019

У Чехії відбулася робоча зустріч мерів Тршебича та Рахова

Життя 3853

У міській раді міста Тршебич (Чехія) сьогодні, 3 квітня, пройшла зустріч голів міст-побратимів Тршебича Павела Пацала та міста Рахів Віктора Медвідя. В робочій зустрічі також взяли участь колишній мер міста Тршебич, заступник міського голови пан Павел Яната, який власне і підписав Угоду про партнерство з Раховом у 2017 році, а також заступник міського голови пан Владімір Малий.

На зустрічі було обговорено ряд питань співробітництва між містами-побратимами. Особливу увагу приділено новому спільному проекту між Тршебичем та Раховом, а саме – створенню в Рахові площі Тршебицької.

Нагадаємо, що нещодавно нашими чеськими партнерами було виділено кошти для співфінансування спільного чесько-українського проекту, який буде спрямовано на облагородження мікрорайону міста по вулиці Богдана Хмельницького, а саме: облаштування місць відпочинку, дитячого ігрового майданчика та зелених зон, які в комплексі оформлені в площу Тршебицьку.

Зустріч пройшла в дужній атмосфері, голови обох міст-партнерів висловили впевненість, що площа Тршебицька стане черговим, але далеко не останнім кроком в нашій плідній співпраці, повідомляє rakhiv-mr.gov.ua.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах