78711
17:47 29.032019

Закарпатцям пропонують приєднатися до Години Землі

Життя 2694

30 березня відбудеться Година Землі – наймасовіша екологічна акція планети.

У суботу, 30 березня, о 20:30 за місцевим часом у більше ніж 180 країнах світу на одну годину згасне декоративне освітлення вулиць, підсвітка пам’яток архітектури, держустанов, торговельних центрів тощо. Мільйони людей вимкнуть світло у своїх домівках та відзначатимуть Годину Землі, яка є символом нашої готовності стати на захист планети.

Кампанія покликана масштабно висвітлити проблеми довкілля і стимулювати дії щодо вирішення найбільш нагальних із них. Наприклад, Еквадор просуває закон про заборону пластику в столиці Кіто, а Фінляндія заохочуватиме чверть населення країни перейти на збалансовану і здорову дієту.

Україна вже 11 років поспіль є активним учасником цієї кампанії. Кожного року ми бачимо підвищення цікавості до Години Землі як у пересічних громадян так і у представників влади, бізнесу, освіти та культури.

Цього року вже більше 70 міст та містечок офіційно приєдналися до кампанії. Сотні організацій, бізнесів та навчальних закладів влаштовують просвітницькі заходи на підтримку кампанії та ощадливого природокористування.

Крім того, по всій країні пройдуть різноманітні події на підтримку Години Землі. Більше інформації на сайті wwf.panda.org/eh19.

Кожен може стати захисником природи, все починається тут і зараз на Годині Землі 2019.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах