76883
12:20 8.032019

В УжНУ презентували програму підготовки докторів філософії

Життя 2990

Відділ аспірантури та докторантури Ужгородського національного університету 1 березня розпочав прийом документів до вступу до стаціонарної та заочної аспірантури за контрактною формою навчання.

А вже цими днями в приміщенні малого залу вченої ради УжНУ пройшла презентація програми підготовки докторів філософії за спеціальністю «історія та археологія». До такої структури йшли не один рік. Такі плани були колись у засновника археологічної школи Закарпаття Едуарда Балагурі, а потім і професора-етнолога Михайла Тиводара. Однак вдалося реалізувати їх лише нещодавно.

Продемонструвати свої наукові інтереси та здобутки, перспективи аспірантських студій на кафедрі археології та культурології, а також обговорити з майбутніми аспірантами потенційні теми та напрямки досліджень і зібралися історики в малій залі приміщенні малого залу вченої ради УжНУ. Реорганізація на роботу спеціалістів не вплинула, запевняють науковці і діляться планами на навчальний рік.

Змін чимало, однак і ентузіазму в науковців вистачає, а тому не сумніваються, що плоди реорганізації будуть і вже найближчим часом.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах